İnce: "Yeniden Cumhurbaşkanı adayı olacağım"

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'yla liderlik yarışına giren İnce, bir sonraki seçimlerde de aday olacağını ifade ederek Kılıçdaroğlu'na da mesaj verdi!

Muharrem İnce, Habertürk TV canlı yayınında, Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası sürecini çok başarılı yürüttüğünü ama bazı hatalar yaptığı itirafında bulundu.

APOLET KONUSUNU FAZLA UZATTIM, HATA YAPTIM

Sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın 'ne hata yaptınız mesela' sorusu üzerine ise İnce 'apolet konusunu fazla uzattım. Orada hata yaptım' dedi.

İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iftar programına katılıp, Erdoğan'ı alkışladığı için, Afrin kahramanı Metin Temel Paşa hakkında 'seçilirsem onun apoletlerini sökeceğim' demişti.

BİR SONRAKİ SEÇİMLER İÇİN İDDİALI

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybettikten sonra Kemal Kılıçdaroğlu'yla liderlik yarışına giren İnce, bir sonraki seçimlerde de aday olacağını ifade ederek Kılıçdaroğlu'na mesaj verdi. Muharrem İnce, şunları söyledi: "Ben yeniden cumhurbaşkanı adayı olacağım. Bu iş burada bitmez. Bitmedi bu. Ben bitti demeden bitmez, bitmeyecek. Bunu başaracağız."

Katıldığı canlı yayında İnce, Selahattin Demirtaş ziyaretiyle ilgili gelen eleştirilere yanıt verdi.

"BUGÜN OLSA YİNE YAPARIM"

Selahattin Demirtaş'a Edirne Cezaevi'nde yaptığı ziyareti doğru bulduğunu ifade eden İnce, 'bugün olsa yine yaparım' dedi.

Muharrem İnce konuyla ilgili şunları söyledi:

"Kaybetsem de kazansam da, yaptığım ziyaretin arkasındayım. Yaptığım işin doğru olduğunu düşünüyorum. Bugün olsa yine yaparım. Ben ilke anlamında bakarım siyasete. İlkeler ne gerektiriyorsa onu yaparım."

53 VATANDAŞIN ÖLÜMÜNE SEBEP OLDU

Demirtaş, 6-8 Ekim olaylarında halkı sokağa çağırıp, Yasin Börü dahil 53 vatandaşın ölümüne sebep olmuştu.

"DAHA ÖCALAN'IN HEYKELİNİ DİKECEĞİZ"

Ayrıca Demirtaş, 'Öcalan'ın daha heykelini dikeceğiz' sözleriyle büyük tepki toplamıştı.

Yorumlar