İkizler Memocan hangi kanalda ne zaman başlayacak? Konusu ve oyuncuları

İkizler Memocan ne zaman başlıyor? Kanal D'de ekranlara gelecek olan İkizler Memocan konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Detayları Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

Kanal D ekranlarına yeni bir soluk getirmesi beklenen İkizler Memocan ne zaman başlıyor sorusu merak konusu oldu. Yine özellikle Kanal D ekranlarından tanınan Emir Berke Zincidi başrolde olacak. Peki buna göre İkizler Memocan oyuncu kadrosu ne olacak? Kanal D'nin bu iddialı dizisi şimdiden merak edilmeye başladı. İşte İkizler Memocan konusu ve hakkında tüm merak edilenler...

İKİZLER MEMOCAN KONUSU

İkizler Memocan oyuncu kadrosu oldukça fazla merak edilmişti. Alınan bilgilere göre oyuncu kadrosunda Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı başrolleri paylaşacaklar. Sevilen oyuncuları ile İkizler Memocan ne zaman başlıyor sorusu da akıllara geldi. Beklenen dizi cumartesi günü yayın hayatına başlayacak ve izleyici ile buluşacak. 

OYUNCU KADROSU

Erler Film yapımcılığıyla ekranlara gelmesi beklenen İkizler Memocan dizisi yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği, senaryo hikayelerini Azime Aktaş ve Özlem Atasoy’un, senaryosunu Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı ‘İkizler Memocan’ 27 Ekim’de başlıyor. Kanal D’nin bu iddialı dizisinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı başrolleri paylaşacaklar.

 Yeni sezonda kanal D ekranlarında yep yeni bir dizi başlayacak. Kanal D’de yayınlanması beklenen ”Hayat Yolunda” dizisi rafa kalktıktan sonra Memocan İkizler isimli bir dizinin projesi için çalışmalar başladı.

27 EKİM'DE EKRANLARA GELECEK

Erler Film yapımcılığıyla ekranlara gelmesi beklenen İkizler dizisi yönetmenliğini Erol Özlevi’nin üstlendiği, senaryo hikayelerini Azime Aktaş ve Özlem Atasoy’un, senaryosunu Ahmet Yurdakul’un kaleme aldığı ‘İkizler Memocan’ 27 Ekim’de başlıyor. Kanal D’nin bu iddialı dizisinde Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik, Emir Berke Zincidi ve Burak Hakkı başrolleri paylaşacaklar.

Cumartesi günü yayın hayatına merhaba diyecek olan Kanal D’nin yeni dizisi İkizler Memo Can kadrosuna Mazlum Kiper, Berrin Arısoy, Reyhan Sadıkoğlu, Rüzgar Diricanlı ve Gürkan Kaçar katıldı.

Erler Film yeni dizisi İkizlerde Nehir Erdoğan’ın başrolünde daha büyük bir kadro kurmaya başladı. Bir çok oyuncunun yer alacağı ”İkizler Memocan ” dizisi için hazırlıklara başladı, dizinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Memocan İkizler dizisinin nerede çekildiğini ve dizide çalan şarkı ve müzikleri daha sonra buraya eklemeye başlayacağız.

Yorumlar