İdo Tatlıses'ten Ani Evlilik Kararı!

Ünlü şarkıcı İdo Tatlıses, uzun zamandır beraber olduğu Yasemin Şefkatli ile olan ilişkisini evlilik ile noktalamayı planlıyor.

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, çıktığı programda evlilik yoluna adım atacağını, şu anda beklemede olduğunu belirtti.

1992 İstanbul doğumlu Türk şarkıcı ve DJ, günden güne ününü artırıyor. Evlilik kararı ile gündeme gelen ünlü şarkıcının Yasemin Şefkatli ile birlikte olduğu herkesçe biliniyor. Yaz mevsiminin başlarında ilişkilerini bitiren İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli, ayrılığın üzüntüsüne daha fazla dayanamamış, Ekim ayında ise birbirlerine bir şans daha verme amacıyla tekrar bir araya gelmişlerdi.

Kanal D ekranlarının sevilen programı 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına özel röportaj gerçekleştiren İdo, barışma sorularına "İyi ki oldu" dedi. Sunucuların evlilik sorularını heyecanla şekilde cevaplayan İdo Tatlıses, "Güzel şeyler tabi ki düşünüyoruz. Evlilik de düşünüyoruz, ama henüz teklif etmedim" ifadelerini kullandı.

'BEDELLİ ASKERLİĞİ DÜŞÜNÜYORUM'

Kısa bir röportajın ardından konu bedelli askerliğe geldi, İdo Tatlıses kararlı tavrıyla "Bedelli askerlik yapacağım. Böyle bir hak verildi, ben de faydalandım. Aptallık olur benim gitmemem." açıklamasını yaptı.

 

Yorumlar