İçerde 5. Bölüm Fragmanında Sarp kardeşine bir adım daha yaklaşıyor!

Show TV'nin heyecanla izlenen dizisi İçeride 5. bölüm yeni fragmanında Sarp, Kebapçı Celal'i teslim etmesi karşılığında kardeşine ulaşabileceğini öğreniyor.

Show Tv'nin iddalı yapımlarından biri olan İçerde dizisi 5. yeni bölüm fragmanı ile izleyici karşısına çıktı. 17 Ekim pazartesi akşamı yayınlacak olan yeni bölümde herkes Sarp'ın ve sırrının peşine düşüyor. Füsun ise olanlar karşısında çaresiz kalırken Sarp'ın polis olmak yerine Celal'in adamı olmasından dolayı üzüntü duyuyor. Üzüntüden bayılan Füsun'u Eylem hastaneye kaldırıyor. Celal ise Sarp'ı ormanda yaşanan olaydan sonra Yeşim'in şoförü olarak görevlendiriyor. İyileşerek görevinin başına geçen Sarp'ı yeni sürprizler beklemektedir. İçeride fragmanı henüz yayınlanmadı, fragman yayınlandığında kanalın internet sitesinden izlenebilecek. 

DAVUT SARP'A SİNİRLENİYOR

Sarp'a karşı giderek dolan Davut karşı atağa geçmeye hazırlanıyor. Sarp ise annesinin hastalanması üzerine onu daha fazla üzmek istemez ama bulunduğu görev ve annesi arasında sıkışıp kalmıştır. Bunu farkeden Yusuf'un ise bambaşka planları vardır. Celal ise Mert'in Füsun ve Eylem ile olan samimiyetini fark eder ve onu hiç olmayacak bir yerde görünce sinirlenmiştir. Bu yüzden Mert'i cezalandırmak isteyen Celal yeni planların peşindedir. Davut ise Melek'e aşık olduğundan Sarp'ı ve Melek'i göl evinde gördüğü günden beri çok sinirlidir.

DİZİNİN KONUSU

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği dizi de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp ve Mert isimli iki gencin hikayesi konu edilmektedir. Kardeş olduklarından haberi olmayan bu gençler birbirlerine rakip olmaktadır. Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf Sarp'ı Akademi'den mezun olmasına bir hafta kala okuldan atar. Mezuniyet günü gelip çattığında ise Sarp Yusuf'a silah çeker ve daha önce bilmediği bir dünyanın içine girer. Bu dünya da Sarp'ın düşmanı ise yine Mert olacaktır. Dizinin başrolleri Bensu Soral, Çetin Tekindor, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Gözde Kansu, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Damla Colbay, Yıldıray Şahinler ve Mustafa Uğurlu yer alıyor. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın yaptığı dizinin senaryosunu Ertan Kurtalan ve Toprak Karaoğlu yazıyor.

İÇERDE 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yorumlar