Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Kerim şok edici haberler alıyor

Beğenilen dizilerden biri olan Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz nefesleri kesti. Hülya bu kez hem Filiz'e çarpması hem de Mehmet'i kaçırması zor durumda kalıyor.

Kanal D'nin Salı akşamlarında severek izlenilen dizisi Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanı çıktı ve çıkar çıkmaz şok edici sahneler yaşandı. Hülya başını yeni bir derde sokarak Kerim'i ve diğer herkesi şok edecek gelişmelere neden oluyor. Açtığı DNA davası ise gözlerin üzerine çevrilmesine neden olan Filiz annelik davası için karşılaştırma yapılması kararı ile sonuçlanıyor. Hülya ise bu duruma kayıtsız kalamaz ve duyunca çileden çıkar. Herkes uyurken Hülya Mehmet'i alarak evden gider. Tüm bu olanlardan bihaber uyumaya devam eden Kerim ise gelen telefonda aldığı haber ile şok olur. Hülya'nın bundan sonra atacağı adımlar ise birçok şeyi değiştirecektir.

HÜLYA BU KEZ ÇOK ZOR DURUMDA 

Reytinglerde zirveden düşmeyen Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanında Hülya yaptıkları ile daha da zor durumda kalıyor. Evdeki tüm kadınlar Filiz'in Mehmet'ten başka bir bebek için Kerim'e dava açtığını düşünmektedir. Fakat aralarında yaptıkları konuşmadan bir sonuca varamadıkları için hepberaber Filiz'e gidip gerçekleri öğrenmeye karar verirler. Yaşananlardan sonra Hülya ve Kerim arasında dengeler değişecek.

DİZİNİN KONUSU
Çok sevilen dizinin konusunda Bayram ve tek arkadaşı olan Salih'in aralarında anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için Melek ile Kerem'i çocukken nişanlaması anlatılmaktadır. Bu çocuklar evlenecek yaşa gelene kadar farklı şehirlerde büyümüş ve kendilerine yeni sevdalar, hedefler edinmişlerdir. Bayram istanbul'a gelip işlerini büyütmüş ve zengin olmuştur. Fakat ne Salih ne de Bayram verdikleri sözü unutmamıştır. Bu yüzden oğlu Kerim üniversiteden mezun olunca kızları Hülya ve Melek ile yaşayan arkadaşı Salih’in kapısını çalar. Onlar düğün kararını kesinleştirse de gençler kendi aralarında bu zorunlu evlilikle ilgili kararlar alıp, farklı çözümler bulurlar. Fakat Hülya bunun için çoktan plan yapmıştır.


DİZİ OYUNCULARI
Yapımını Most Production'ın üstlendiği dizinin yapımcılığını Gül Oğuz yaparken yönetmen koltuğunda ise Cem Karcı oturuyor. Senaryosunu Mahinur Ergun'un yaptığı dizinin görüntü yönetmeni ise Aras Demiray. Oyuncuları arasında Pelin Öztekin (Zeynep), Deniz Altan (Bade), Aydan Taş(Nilay), Olgun Toker (Mahir), Aden Duru Orak (Küçük Melek), Elif Sevinç (Küçük Nilay), Almila Bağrıaçık (Filiz), Serap Önder, Pınar Hamzaoğlu (Ceylan), Burcu Biricik (Hülya), Birkan Sokullu (Kerim), Tayanç Ayaydın (Hüseyin), Ecem Özkaya (Melek), Ahmet Mümtaz Taylan (Bayram), Seray Gözler(Süheyla), Deniz Hamzaoğlu (Kaya),  Sibel Melek Arat (Küçük Hülya), Taha Yusuf Tan (Küçük Kerim) bulunuyor.

HAYAT ŞARKISI YENİ BÖLÜM FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar