Fantastik film Logan fragmanı ile ilk kez izleyici karşısına çıktı

Hugh Jackman ünlü Wolverine karakteri Logan ile geri dönüyor. Bu kez yaşlı ve alkol problemleri olan biri olarak ortaya çıkan Logan fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yoğun ilgi gördü.

Ünlü çizgi roman yayıncısı Marvel'in Wolwerine serisinden uyarlanan Logan son kez beyazperde de olacak. Hugh Jackman'ın canlandıracağı Logan fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yoğun ilgi gördü. Özellikle çizgiroman severlerin yakından takip ettiği filmde Jackman yaşlanmama, ölümsüzlük, kendini iyileştirebilme gibi birçok özelliğe sahipken, bunları kaybetmeye başlaması ile konu olacak. Film 2024 yılında geçecek ve Profesör'ün Alzeimer hastalığının ilerlediği de görülecek.

WOLVERİNE SON KEZ

Toplamda sekiz kez izleyici karşısına Wolverine yani Logan olarak çıkan Hugh Jackman bu defa son kez çıkacak. Serinin merakla beklenen filminde Logan'ın profesöre bakmaya çalıştığı da görülecek. Demirpençe Logan ve profesör X-Men'i kaybettikten sonra bu durumla birlikte başa çıkmaya çalışacak. Filmde Jackman'a Boyd Holbrook, Eriq La Salle, Stephen Merchant, Elise Neal, Richard E. Grant ve Patrick Stewart eşlik edecek. Dünyayı yok etmeye başlayan Nathaniel Essex'in yönettiği şirket için Logan dişi klonu olan Laura Kinney'ye destek olmaya sağlayacak. 2009 yılında X-Men Başlangıç: Wolverine ile sinemada yerini alan film daha sonra Wolverine adıyla 2013 yılında vizyona girdi.

AKSİYON SÜRÜYOR

Yönetmenliğini James Mangold'un yaptığı filmin 3 Mart 2017 tarihinde beyazperde de izleyici ile buluşacağı açıklandı. Kaybettiği güçlerine rağmen Essex'in (Donald Pierce) peşine düşecek olan Logan'ın tanıtımında doğa beni bir ucube yaptı. İnsanlar beni bir silaha dönüştürdü ve Tanrı bunun daha uzun sürmesini sağladı sözlerine yer veriliyor. Fantastik filmden fragman görüntülerinin yanı sıra fotoğraflar da paylaşıldı. 2013 yılında çıkan Wolverine filminde Logan ikinci dünya savaşı sonrası Japonya'da ve esir alınan biri olarak seyirci ile buluştu. Bir Japon askerini kurtaran Logan daha sonra Jean Grey’i öldürmenin etkisiyle dağda hayat sürerken Japon bir kız tarafından bulundu. Onun hayatını kurtardığı asker olan patronunun ölüm döşeğinde olduğunu söyledikten sonra ise Japonya'ya götürür. Bu adam çok zengin ve güçlüdür, bu yüzden Logan’a gücünü kendisine aktarmasını teklif eder fakat Logan kabul etmez. 

LOGAN FİLMİ İLK FRAGMANI ÇIKTI

Yorumlar