Hotmail Giriş Cep Telefonu'nda! E Posta Aç ve Hotmail Kaydol Ücretsiz İşlem! - 7 Mart 2016

Hotmail giriş ve kaydol işlemlerinin cep telefonundan kolaylıkla yapabilirsiniz. E Posta aç ve Hotmail oturum aç işlemleri ajanshaber.com sitesinde yer alıyor.

Hotmail dünya üzerinde en fazla tercih edilen iletişim servislerinden biri haline gelmiş durumda. İnsanların Hotmail üzerinden mesajlaşmasının sebebi ise güvenilir ve ücretsiz olması. Hotmail üzerinden istediğiniz kişiye nerede olursa olsun ücretsiz bir şekilde mail yollayabilirsiniz. Sizde internet üzerinde mail atmak istiyorsanız öncelik ile hotmail giriş sayfasından hesabınıza girmeniz gereklidir. Eğer hiç bir hesabınız bulunmuyorsa Hotmail kaydolmanız gereklidir. Hotmail kaydol işlemlerini gerçekleştirden sonra e posta yolla kısmından istediğiniz kişiye istediğiniz mesajı ücretsiz olarak atabilirsiniz. Aşağıda sizlere verdiğimiz linklere tıklayarak girişte yapabilirsiniz kayıtda olabilirsiniz. Bunun için ücretsiz kaydol sayfasından sizden istenen kişisel bilgilerinizi girmeniz yeterli olacaktır. Belirlediğiniz mail adresine sahip başka bir kayıt yoksa işleminiz daha çabuk neticelenecektir fakat aynı mail adresinden bir tane daha mevcut ise kayıtlı olmayan bir mail adresini kendinize seçene kadar işlem devam edecektir. E Posta giriş ve Hotmail kaydol işlemlerinin devam haber detayında yer almaktadır.

HOTMAİL KAYDOL VE E POSTA GİRİŞ

Gerekli olan güvenlik soruları ve gizli soru ve yanıtlar sayfasından sonra Hotmail oturum aç kayıt işlemi tamamlanmış olacaktır. Bundan sonra yapmanız gereken size yazımızın devamında vereceğimiz linke tıklayarak yeni almış olduğunuz mail adresiniz ve belirlediğiniz şifrenizi kullanarak mail hesabınıza giriş yapmak olacaktır. Giriş yaptığınız kendi sayfanızda artık hem gelen maillerinizi görüntüleyebilir hem de cevap vermek ya da yenisini hazırlamak suretiyle mailler gönderebilirsiniz. Hesap Açma İşlemleri Microsoft messenger hayatımıza o kadar girdi ki insanlar mail dediğinizde msn adresi mi diye soruyor. Yani aslında msn kaydol cümlesindeki anlam, mail adresine kayıt olma anlamına geliyor. Msn açabilmeniz için bir mail adresiniz olması gerekiyor. Hotmail uzantılı veya başka bir mailde olabilir. Biz şimdi dünya üzerinde en çok kullanılan microsoft'un mail servisine kayıt olmayı anlatacağız. Kayıt işlemini yapabilmek için yeni bir sayfada buradan kaydolma sayfasını açalım. Açılan sayfada hotmail kaydol formu açılıyor. Msn kaydolmayı detayları ile anlatalım ki internete yeni başlayanlar kolaylıkla üye olabilsinler.

HOTMAİL ŞİFRESİ UNUTULURSA NE YAPILIR

Şifrenizi unuttunuz ve telaşlısınız veya hesabınıza ulaşım sağlayamıyorsunuz ve korkuyorsunuz hiç korkmanıza ve endişelenmenize gerek yok. Çünkü Hotmail Hesap Açma Şifremi Unuttum sayesinde artık hesaplarınız güvende. Şifrenizi unutsanız bile bu seçenek sayesinde şifrenizi her an her dakika geri alabilecek ve işlemlerinize kaldığınız yerden devam edebilme imkanına sahip olacaksınız. Hesabıma ulaşamıyorum çalındı mı diye korkuyorum gibi cümleler kurmanıza gerek yok çünkü bu sistem sayesinde artık hesaplarınızın çalınması eskisinden çok daha zor. Bu sistem hesabınızın güvende olmadığına dair bir şüpheye düşerse eğer hesabını askıya alıyor ve sizin dahi hesaba girişinizi engelliyor. Daha önceden sisteme kayıtlı olan telefon numaranız sayesinde şifrenizi yenileyip güvenli bir şekilde hesabınıza tekrar ulaşım sağlayabiliyorsunuz. Şifrenizi unuttuğunuz zaman da yapacağınız işlem budur aslında yine aynı şekilde sisteme kayıtlı telefonunuza gelen kodu sisteme girip şifrenizi geri alabileceksiniz. Ayrıca bunun dışında şifrenizi geri almanın ya da değiştirmenin başka yolları da mevcut. Dilerseniz Microsoft ekibi sizleri arayıp onlarla telefondan görüşüp şifrenizi geri alabilir hesabınızın güvenliğini sağlayabilir ya da sistem üzerinden kod kullanma yoluyla şifrenizi geri alabilirsiniz.

HOTMAİL CEP TELEFONUN İLE KULLAN

Hotmail'i mobil cihazlardan yönetmek mümkün. Android ve iOS için geliştirilmiş uygulamaları vardır. Windows Phone'da ise zaten yerleşik olarak gelmektedir. Özellikle bilgisayarlar için Windows 8 işletim sisteminin çıkması ile Hotmail'in uzun süredir içinde olduğu düşüş terine döndü. Servislerin ve uygulamaların hotmail adresi ister hale gelmesi her ne kadar kısıtlayıcı bir hizmet olsa da, hotmail'in tekrar eski günlerine dönebilmesi için mutlak gerekliliktir. Mail servisi ile ilgili çalışmalar yapılmakta. Spam, diğer kutularına gönderilen mailler daha iyi kategorize ediliyor. Sunduğu depolama alanını arttırdı ve kullanıcılar maillerine daha kolay ulaşabiliyorlar. Ancak Android işletim sisteminin temelini oluşturan Google'ın Youtube gibi birçok servisi elinde bulundurması ve bütün bu uygulamalara tek bir hesap ile erişim sağlaması Hotmail'i zor duruma sokmakta. Google'ın elinde yaklaşık olarak 20 adet hizmet var ve bu hizmetlerin tamamı sürekli olarak kullanılabilen, önemli hizmetler. Hotmail ise Microsoft tarafından desteklenmekte ve uygulama konusunda daha eksik.


HOTMAİL GİRİŞ İÇİN TIKLA

Yorumlar