2017 Honda Civic yeni tasırımı ve fiyatları ile göz kamaştırıyor

Tasarımlarında değişiklik yapan Honda'nın en popüler tasarımı olan Civici dahada güzelleştirdi. 2017 Modeli ile her ne kadar beğenilse de çoğu kişi tarafından eksik ve yetersiz bulunuyor. Fiyat konusunda da biraz değişikliğe gidilmiş.

Honda Civic göz kamaştırıcı yeni tasarımı ve fiyatı ile otomobil meraklıların ilgisini çekiyor. Tasarımdaki değişiklik sadece dış bölümle sınırlı değil, aracın iç kısmında da yapılan estetik değişiklikler göze çarpıyor. Civic'in özellikle konsol bölümü tamamıyla yenilenirken, konforoda çok önem gösterilmiş. Aracın yenilenen tasarımı yanında Honda Civic fiyatları dikkat çekiyor. Türkiye’de 75 bin TL den başlayacak olan fiyatlar araç, donanım ve motor alternatiflerine göre artış gösteriyor. Araç üzerinde 3 adet ayrı motor alternatifi bulunuyor ve fiyatı 75 Bin ile 95 Bin arasında değiştirebiliyor. Ek özelliklerle birlikte maliyet daha da artabilir.

Sedan ve Hatchback Olarak Geliyor!

Türkiye’de Honda severler bir hayli fazla olduğu için , 2017 model Civic bu ilgi sayesinde Türkiye pazarında yer alacak. Hem sedan hem hatchback olarak sunulacak olan araç iki farklı şekilde alınabilecek. Spor otomobile ilgisi olanlar için Hatchback kulağa daha hoş gelsede  motor ve güç olarak yetersiz. Honda Civic’in motor hacmi en yüksek 1,6 olarak biliniyor. Performans severler  bu konuda kararsız kalabilir. Honda’nın bir süre sonra yeni motor seçenekleri sunması beklenecek gibi.

FİYATI AÇIKLANDI!

Aracın tasarımından çok fiyatı merak ediliyor denebilir.bu muhteşem Honda Civic tasarımına 2017 itibarı ile sahip olmak isteyen otomobil severler minimum 75 Bin TL’den vazgeçmek zorunda. Türkiye'de piyasaya çıkış fiyatı olarak 75 bin TL den başlayacağı edinilen bilgiler arasında. Aracın fiyatı, donanım ve motor alternatiflerine göre azalıp artabiliyor. Araçın üzerinde 3 adet ayrı motor alternatifi bulunuyor ve fiyatı 75 Bin ile 95 Bin arasında değiştirebiliyor. Standart özellikler dışında tercih edilecek ek özelliklerle birlikte maliyet daha da artabiliyor. 

LPG SEÇENEĞİ DİKKAT ÇEKİYOR!

Satış listesinde ise en dikkat çekici olan LPG seçeneği. Dizel seçeneği olmadığı için tasarruflu olmayacığını düşünen Honda hayranları, Civic’i LPG’li olarak alabilirler. Tabi LPG seçeneği ile fiyat değişecek. LPG seçeneği düşünenler başlangıç fiyatı olarak 81 Bin TL’yi gözden çıkaracak.

Yorumlar