Hırvatistan maçı öncesi büyük şok!

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grubunun ilk maçında Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımımızda sakatlık şoku yaşanıyor.

2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grubunun ilk maçında Hırvatistan ile deplasmanda karşılaşacak A Milli Futbol Takımımızda sakatlık şoku yaşanıyor. Hollanda Ligi’nde Twente formasıyla iyi bir form grafiği yakalayan Enes Ünal sakatlandı. Genç futbolcu kadrodan çıkarıldı.

HAZIRLIKLAR SONA ERDİ

A Milli Futbol Takımı, Hırvatistan ile yarın oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Eleme maçının hazırlıklarını Maksimir Stadyumu'nda yaptığı çalışma ile tamamladı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda topla ısınmanın ardından pas çalışması yapıldı.

KASIĞINDAN YAŞADIĞI SAKATLIĞI NÜKSETTİ

Antrenmanda pas çalışmasının ardından sınırlı alanda taktik oyuna geçildi. Rejenarasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi. Milli takımının antrenmanının son bölümünde ise genç futbolcu Enes Ünal sakatlandı. Kasığından yaşamış olduğu eski sakatlığı nükseden Enes Ünal çalışmaya devam edemedi. İlk tetkik ve muayenesi sahada yapılan futbolcunun durumunun Hırvatistan karşılaşmasında oynamasına engel teşkil edecek ciddiyette olduğu anlaşıldı.

ENES ADAY KADRODAN ÇIKARILDI

Enes Ünal’ın sakatlığının ciddi olması üzerine sağlık ekibinin önerisi ve teknik heyetin kararı doğrultusunda Enes aday kadrodan çıkarıldı.

İLK 11’DE DEĞİŞİKLİK BEKLENİYOR

A Milli Takım’ın teknik direktörü Fatih Terim, 2018 Dünya Kupası eleme maçlarının ilki olan Hırvatistan deplasmanında kadroda değişikliğe gidecek. Orta sahada Tolga Ciğerci ve Mehmet Topal ikilisine görev vermeyi planlayan Fatih Terim’in, kanatta ise Volkan Şen yerine Gökhan Töre’ye forma vermesi bekleniyor.

Yorumlar