Dusko Tosic'den Açıklama: 'Yalnız Beşiktaş İçin Savaşıp Mücadele Ediyorum'

Beşiktaş'ın başarılı savunmacısı Tosic, Rizespor maçında hırslı oyunuyla alkış topladı. Sırbistan milli takımına alınmadığını ögrenince dikkatini kartalın başarısına adadığını söyleyen savunma oyuncusu takım için sahada savaşmak istediğini dile getirdi.

Tosic Beşiktaş formasıyla bu sezon 6'sı ligde 2'si Şampiyonlar liginde ve 1'i süper kupada olmak üzere toplamda 9 karşılaşmaya çıkmış ve üst düzey performans sergilemesine rağmen Sırbistan milli takımından davet almamıştı. Konuyla ilgili yorum yapan Ducko kararları teknik direktör Slavoljub Muslin'in verdiğini dile getirdi. Şu an sadce takımımın başarısına odaklanmış durumdayım. Takımımım için en iyisini yapıp sahada savaşan hırslı bir profil çizmek istiyorum açıklamasını yaptı.

TARAFTARIN SEVGİSİNE VE İLGİSİNE MİNNETTARIM

Beşiktaş formasıyla 2. sezonunu geçiren Tosic, ilk seneye kıyasla bu sene daha cok ilgi ve sevgi gördüğünü ve bu ilginin onu ekstra motive ettiğini söyledi. Sosyal medyadan yapılan pankartlar yazılar ve resimleri yakından takip ettiğini söyleyen Tosic sezon içerisinde çok çalışıp performansımı üst seviyede tutmadığın hedeflediğini söyledi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ZOR AMA GÜÇLÜ BİR TAKIMIZ

Şampiyonlar liginde 19 Ekim Çarşamba gübü deplasmanda karşılaşacakları Napoli maçının bir hayli zor geçeceğini söyleyen Tosic. Ellerinden gelenin en iyisini yaparak puan ve puanlarla dönmek isdediklerini dile getirdi. Öncelikle önlerinde ligde Kayserispor maçı olduğunu söyleyen Ducko bu maçtan galibiyetle ayrılıp Napoli maçına moralli gitmek istediklerini vurguladı.

BEŞİKTAŞ'IN KAYSERİSPOR KARNESİ

Beşiktaş, tarihi boyunca Kayserispor ile 36 kez karşılaştı, bu maçlarda 18 galibiyet alan Beşiktaş, 11 kez rakibine mağlup olurken, 7 kere sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu 36 karşılaşmada Kayserispor filelerini 45 kez havalandıran siyah-beyazlılar, kalesinde 31 gol gördü. Deplasmanda Kayserispor ile 19 kez karşılaşan Beşiktaş, sadece 5 galibiyet alabildi, 5 kere de sahadan beraberlik ile ayrılan siyah-beyazlılar, 9 maçta mağlup oldu. Bu 19 maçta, 13 gol atan Beşiktaş, kalesinde 20 gol gördü. Geçtiğimiz sezon oynanan iki karşılaşmayı da kazanan taraf Beşiktaş oldu. İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan siyah beyazlılar, ligin ikinci yarısında Vodafone Arena’da ağırladığı rakibini 4-0 ile geçmeyi bildi.

BEŞİKTAŞ-KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA ?

15 Ekim Cumartesi günü oynanacak karşılaşma saat 17.00'de Kayseri Kadir Has Stadyumun'da oynanacak.

  

Yorumlar