Hıncal Uluç'tan Fatih Terim'e ağır eleştiriler

Spor basınının duayeni Hıncal Uluç, Kayserispor - Galatasaray maçı sonrası Fatih Terim'in demeçlerini köşesine taşıdı. Uluç, "Neticeler doğru, Terim yanlış" başlığını kullandı.

Süper Lig'de 4 haftadır maç kazanamayan Galatasaray'da moraller bozuk. Galatasaray yönetimi mağlubiyetin nedenlerini masaya yatırırken spor basınının önemli isimleri kötü gidişin faturasını Fatih Terim'e kesti.

"Kabadayılık ettikten sonra..."

Sabah Gazetesi'ndeki köşe yazısında, Fatih Terim'in Kayserispor maçı sonrası basın toplantısındaki demeçlerini hedefine alan Uluç, "Galatasaraylılar bilmelidir ki, biz doğru yoldayız, neticeler yanlış" diyor, ekranda gördüğüm Fatih Hocam.. Ama sadece Galatasaraylılar değil, dünya biliyor ki, tam tersi... Neticeler doğru Terim yanlış! 'Sorumlu olan benim' diye kabadayılık ettikten sonra, suçun tümünü birer birer futbolculara atarak konuşan Terim'e artık inanan kalmadı." ifadelerini kullandı. 

"Formalar adaletsiz dağıtılıyor"

Spor kamuoyunun Fatih Terim'in başarısızlığı yönünde hemfikir olduğunu savunan Uluç, "Dün gece maçtan sonra, ekranlara da baktım. Konuşan herkes tek suçlu olarak Fatih Terim'i gösteriyor artık, hem de her konuda. İdmandan maça, futbolla ilgili her konuda suçlanıyor artık Fatih... Hepsinin ortak eleştirilerinin başında şu var: 'Formalar adaletsiz dağıtılıyor' aynen öyle... Terim, formaları tamamen kişisel sempati ve antipatileri ile dağıtıyor. Bu yüzden de hiçbir futbolcuya, özellikle de gençlere hiç güven vermiyor." ifadelerini kullandı

"Sana güvenmedikleri için oynamıyorlar"

Galatasaraylı futbolcuların Fatih Terim'e olan güvenlerini kaybettiklerini vurgulayan Uluç, "Oynamıyorlar işte Hocam.. Sana güvenmedikleri için, sen formayı adil dağıtmadığın için oynamıyorlar. Antrenman yanlış, sistem yanlış, her şey yanlış o ayrı.." dedi.

Yorumlar