Hilal Özdemir kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

Ünlü futbolcu Volkan Babacan ile dünya evine giren Hilal Özdemir'in kim olduğu merak ediliyor. Hilal Özdemir kimdir, nereli ve kaç yaşıda gibi detaylı bilgileri Ajanshaber.com'da bulabilirsiniz.

İstanbul Başakşehir'in kalecisi Volkan Babacan ile nikah masasına oturan Hilal Özdemir kimdir sorusu merak ediliyor. Çırağan Sarayı'nda düğünlerini yapan çifte bu mutlu günlerinde sevdikleri eşlik etti ve mutluluklarına şahit oldular. Aile arasında gerçekleşen düğünden oldukça güzel kareler ortaya çıktı. Peki bu dillere destan düğüne damga vuran Volkan Babacan'ın eşi Hilal Özdemir nereli ve kaç yaşında? Detaylı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

HİLAL ÖZDEMİR KİMDİR?

Spiker Hilal Özdemir, 23 Kasım 1989 yılında dünyaya geldi. Eyüboğlu Koleji'nde ortaokul ve Lise eğitimini tamamladı. Lisansını İstanbul Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri Bölümü'nden tamamlayan Hilal Özdemir, Rotterdam Erasmus Üniversitesi'nde medya üzerine eğitim gördü. 

Atv kanalı öncesinde ise Show Tv, Kanal D, NTV Spor ve NTV kanallarında görev almış ardından SKYTURK360'a TMSF ataması ile kanalın başına geçen babası Cengiz Özdemir'inde gelmesiyle haber spikeri olarak bu kanalda görev almaya başlamıştır. Hilal Özdemir baba tarafından aslen Kocaeli Hereke'lidir.

2017 yılında Türkiye A Milli Takım ve Başakşehir Spor Kulübünün Milli kalecisi Volkan Babacan ile nişanlanlanan sunucu 20 Haziran akşamı Çırağan Sarayı'nda Volkan Babacan ile dünya evine girdi.

VOLKAN BABACAN KİMDİR?

Volkan Babacan Fenerbahçe altyapısından yetişen kaleci alt yapılarda muhteşem bir performans göstermiştir. Sonrasında düşüş göstermesine rağmen 2014 yılında İstanbul Başakşehir'e transferiyle müthiş bir ivme yakalamış ve Türkiye Milli Takımı'nın 1 numaralı kaleciliğine yükselmiştir. Kariyerinde 2 kez Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşamış, 1 kez Şampiyonlar Ligi çeyrek finali görmüş, 1 kez U-16 Avrupa Şampiyonası'nda turnuvanın en iyi kalecisi seçilmiştir.

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

Başakşehirspor'un kalecisi milli kaleci Volkan Babacan, hayatını A Haber Spikeri Hilal Özdemir’le birleştirdi. Çiftin düğünü Çırağan Sarayı'nda gerçekleşti. Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın kıydığı nikahla evlenen çiftlerin şahitliğini, Medipol Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, teknik direktör Abdullah Avcı, Fatih Terim, Abdülhalik Çimen, Serhat Albayrak ve Gizem Sınay yaptılar. 

Başakşehir Kulübü'nden şu açıklama yapıldı:

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü olarak, Milli kalecimiz Volkan Babacan ve değerli eşi Hilal Özdemir’e bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Çiftin düğününe spor, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler akın etti.

Yorumlar