Her gün daha iyiye

Kartal’ın yeni transferlerinden bazıları performanslarıyla yüzleri güldürürken, bir bölümü ise henüz istenilen seviyeye çıkamadı!..

TALiSCA: Benfica'dan kiralanan 22 yaşındaki Talisca, Beşiktaş'ta 5 maça çıktı ve 2 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı orta saha oyuncusunun satın alma opsiyonu 25 milyon euro.

UTKU: 18 yaşındaki genç kaleci Utku Yuvakuran, Beylerbeyi'nden kiralandı. Geçen sezon 36 maçta forma giyerken, 13 maçı gol yemeden tamamladı. Beşiktaş'ta henüz forma şansı bulamadı.

OĞUZHAN: Dortmund'dan transfer edilen 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuzhan Aydoğan, henüz Beşiktaş A takım formasını giyemedi. Genç yıldız çalışmalarını U21 takımıyla sürdürüyor.

G. GÖNÜL: Bedelsiz olarak Beşiktaş'a geldi. Siyahbeyazlı forma ile 3 maçta mücadele ederken, gol ya da asist üretemedi. Performansı ve fizik gücünü artırmak için özel olarak çalışıyor.

FABRiCiO: Deportivo La Coruna'dan bedelsiz olarak alınan 28 yaşındaki İspanyol kaleci, siyahbeyazlı forma ile 5 maça çıktı. 4 gol yiyen Fabri, 2 maçta kalesini gole kapatmasını bildi.

CANER: 28 yaşındaki Caner, İnter'den 1 yıllığına kiralandı. Beşiktaş'ın son 6 maçında ilk 11 çıktı ve 90 dakika sahada kaldı. 1 asisti var. Caner'in satın alma opsiyonu ise 1 milyon euro.

ABOUBAKAR: Porto'dan bir senelik kiralandı. 24 yaşında olan Aboubakar'ın satın alma opsiyonu 10 milyon euro. Siyahbeyazlı forma ile 6 maça çıkarken, henüz gol atma başarısı gösteremedi.

G. iNLER: Premier Lig Şampiyonu Leicester City'den geldi. Yüksek fizik gücü ve bitmek bilmeyen enerjisi ile orta sahaya güç katan Gökhan, Beşiktaş formasıyla 5 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

ADRiANO: 600 bin euro bedelle Barcelona'dan alındı. Siyahbeyazlı forma ile 8 maça çıktı ve 1 gol atarken, 1 de asist yaptı. Rize'de attığı son saniye golüyle takımını zafere taşıdı.

ATINÇ: Beşiktaş alt yapısının ürünü olan genç stoper Atınç, geçen sene 6 milyon euro'ya satıldığı Leipzig'den 1 sezonluğuna kiralandı. Genç stoper henüz Beşiktaş formasıyla maça çıkamadı.
.

Yorumlar