Müge Anlı 24 Ekim şok gerçekler Minik Irmak'ın cesedinde bulunanlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert ekranlarında ifşa edilen minik Irmak cinayetinin sır perdesi aralandı. Himmet Aktürk isimli sapkının tecavüz ederek öldürdüğü Irmak Kupal'ın bulunan cesedinde yapılan otopsi raporlandı

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV ekranlarında  hafta içi hergün sabah kuşağında yer almaktayken, gün gün yaşanan olaylardaki sır perdesinin de aralanamasına aracı olmakta. Geçtiğimiz hafta yaşanan iğrenç olayda Irmak bebeğin tecavüze uğradıktan sonra öldürülmesi tüm Türkiye'yi kahretmişti. Ve sonrasında da ölümünün sebebi olan Himmet Aktürk isimli sapkın, canlı yayında cinayeti itraf etmiş ve bebeğin cesedini attığı yeri açıklamıştı. Yaşanan bu ifşalardan sonra adeta kanlar donmuş ve pedofili rahatsızlığı gündemedüşmüş. Aslında bunun bir hastalık değil bir sapkınlık olduğu herkesçe onaylanmış ve Aktürk'ün kız çocuğuna olan sapkınlığının hastalık olup da sonrasında öldürmeye ve saklamaya aklının yetmesi de bir cinayet sanığı haline getirmişti. Henüz 3.5 yaşında olan Irmak Kupal'ın ölümünün ardındaki sır perdesinin Anlı tarafından çözülmesi sonrasında, ölüm nedeni otopsi sonucu ile bugün öğrenildi.

MÜGE ANLI'DA İTİRAF

Müge Anlı 21 Ekim'de Hiimmet Aktürk'ün Anlı'yı bir kenra çekip, cinayeti itraf etmesinden sonra ortalık adeta karışmış ve herkes olayın sebebini ve sonucunu merak etmişti. Sapığın minik kıza tecavüz ettiği öğrenildikten sonra ne şekilde öldürdüğü konusu da araştırılırken, bugün itibari ile de otopsi sonuçları açıklandı. 

 

MİNİK BEDENDE BÜYÜK HASAR

Manisa’nın Alaşehir İlçesi’nde hurdacılık yapan Himmet A.’nın öldürdükten sonra gömdüğü üzüm bağında günler süren aranmadan sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Irmak Kupal’ın otopsisi tamamlandı. Otopsideki ilk bulgulara göre katil, boğarak öldürdüğü Minik Irmak’ın bedenine büyük hasar vermiş.

 

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ

Manisa Alaşehir gündelik tarım işçisi 44 yaşındaki Bilal Kupal ile 27 yaşındaki Suriye Kupal çiftinin Menderes Mahallesi, Elmadağ Caddesi, 2 Sokak’taki evlerinin önünde oynayan kızları Irmak Kupal, 14 Ekim günü ortadan kaybolmuştu. Arama çalışmalarına rağmen minik Irmak bulunamazken, baba Kupal’ın bir televizyon programında şüphelendiğini söylediği hurdacılık yapan komşusu Himmet Aktürk, katıldığı aynı kanaldaki program arasında cinayeti itiraf etti. Sapık Himmet Aktürk'ten cinayeti işlediği ve bebeği gömdüğü yerin açıklanması istendi. 4 gündür arama sonuçları ise neticelendirildi. Sevk edildiği adliyede tutuklanan Hikmet A.’nın gösterdiği, Kupal Ailesi’nin evlerine yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki bölgede bulunan bağlarda arama çalışması başlatıldı. Çalışmalarda, iş makineleri ve ceset arama köpekleri de kullanıldı.

KIYAFETİ ÜSTÜNDEYDİ

Toprağın 1.5 metre altında bulunan ve üstünde son giydiği elbisesi olduğu görülen Irmak Kupal'ın cesedinin bulunduğu yerin çevresi, güvenlik şeridiyle çevrildi. Savcının olay yerine gelerek inceleme yapmasının ardından minik çocuğu cesedinin otopsiye gönderilecek. Minik Irmak'ın cesedinin bulunduğu haberini alan ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu

DEFNEDİLDİ

Alaşehir’deki ilk incelemenin ardından minik Irmak’ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü.
Yapılan otopsideki ilk bulgularda Irmak’ın boğularak öldürüldüğü ve katilin minik Irmak’ın vücuduna zarar verildiği ortaya çıktı. Otopsi raporunda minik Irmak’ın, ‘boyun bölgesine baskı yapıldığı’, ‘bedenine zarar verildiği’ yer aldı.
Otopsinin tamamlanmasının ardından cenazesi ailesine teslim edilen minik Irmak, Alaşehir İlçesi’ndeki Tokuçzade Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

NASIL İTİRAF ETMİŞTİ?

 Irmak'ın cesedinin yerini söylemesini isteyen Müge Anlı'ya "Ben polisten korkuyorum. Bir yere koydum ama hatırlamıyorum. Döverler beni... " diyerek uzun süre direndi. Ardından da küçük Irmak'ı nereye gömdüğünü anlattı. Himmet Aktürk'ün küçük kızı öldürme sebebini "Kadınlarla birlikte olamıyorum. Parasızlıktan işte... " diyerek anlatması tüyleri diken diken etti.

Yorumlar