Hazal Kaya mutfaktan yepyeni diziye koşacak

Güzeller güzeli oyuncu Hazal Kaya, ekranlara geri döneceğini ve şuan da kendisine gelen teklifleri değerlendirme aşamasında olduğunu açıkladı

Güzeller güzeli oyuncu Hazal Kaya, geçtiğimiz gün İstanbul Moda haftasında objektifere takıldı. Moda ile pek alakası ve bilgisi olmadığını her seferinde dile getiren oyuncu, bir süredir aldığı fazla kiloları ile gündeme gelirken, uzunca bir zamandır da herhangi bir projede yer almaması, oyunculuğu bıraktı söylentilerini de beraberinde getirmişti. Defile gecesine katılan ancak modaya dair hiç bir bilgisinin olmadığını açıklayan güzel oyuncu alışverişe giderken bile yanına birini aldığını söyledi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Kaya, Ali Atay'la ilişkisinin çok güzel gittiğini, 8 aylık mutfak eğitiminin yeni bittiğini ve şuan da tatilde olduğunu açıklarken, yepyeni bir dizi sinyallerini de verdi. Bir süredir ekranlardan ayrı kalan oyuncu, tekrar geri dönecek iddialarına verdiği cevabın olumlu olması sonrasında, sevenleri ve takipçileri bu olumlu gelişmeye çok sevineceğe benziyor. Yeni sezonda ekranda olabileceği açıklamalarına 'setleri çok özledim' açıklamasının akabinde herkes hangi projede yer alacağını merakla takip etmeye başladı. 

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Şuan herhang bir projede yer almadığını açıklayan Kaya yeni sezonda ekranlarda yer alacağını şu şekilde belirtti "Okulum bitti, keyfim yerinde. Tatil yapıyorum. Bakalım, yeni sezonda yeni bir şeyler olacak inşallah. Özledim vallahi. Bu kadar özleyeceğimi düşünmemiştim"  

ALDIĞI KİLOLARI İLE GÜNDEMDEYDİ

8 aylık mutfak eğitimini başarılı ile tamamlamasının akabinde şu sıralar oyuncu, aldığı fazla kiloları ile gündemdeyken, moda açıklamasında, trendlerden pek anlamadığını ve alışverişe bile başkasının fikirleri çerçevesinde çıktığını söyledi. "Modadan çok anladığımı söyleyemem. Alışverişe çıktığımdada yanıma birilerini alıyorum" diyen Kaya'ya sevgilisi Ali Atay sorulunca söyleşi ortamını bırakarak defileye deva ediyor.

KEREM BÜRSİN İLE AYNI DİZİDE İDDİALARI

Bir restoranda aşçılık eğitimini tamamlayan Kaya'ya bir çok yapım şirketinden yaz başından itibaren teklifler yağdığı açıkanmıştı. Bunlardan kesinlikle ki en çok dikkat çekeni, Kerem Bürsin ile aynı projede başrol oynaması ihtimali oldu. Ay Yapım ile el sıkışan Bürsin ile aynı dizide rol alacağı iddia edilen oyuncu, konu ile ilgili açıklama yapmazken, hangi dizide yeni sezona başlayacağı da merak edilyor. Şu ana kadar 4 yapım şirketinden teklif alan Kaya, yeni projesinin kısa soluklu olmaması için temkinli yaklaşıyor. Görüşmeler hâlâ devam ederken güzel oyuncunun partnerinin ise son dönemin yıldız oyuncularından Kerem Bürsin olacağı konuşuluyor. Bilindiği üzere Kerem Bürsin, kendi hikâyesini senaryolaştırdığı projesi için Ay Yapım’la el sıkışmıştı. Cast çalışmalarının devam ettiği yapım için Hazal Kaya da başrol oyuncu olarak düşünülüyor

Yorumlar