Hayvana İşkence Eden MasterChef Murat'a Ünlülerden Tepki Yağıyor!

MasterChef yarışmasından diskalifiye olan Murat Özdemir sosyal medya platformu Instagram üzerinden papağana işkence ettiği videoyu paylaştı. Hayvana işkence yaptığı görüntüler sonrası gözaltına alınan Murat Özdemir'e ünlü isimlerden tepkiler gelmeye devam ediyor.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı videolar ile gündeme gelen ve MasterChef'ten diskalifiye olan Murat Özdemir, en son yaptığı ve papağana işkencede bulundupu kan donduran görüntülerin ardından binlerce kişinin tepki odağı oldu.

Görüntülerin Ardından Tutuklandı!

Paylaştığı papağana işkence videosu ile kan donduran Murat Özdemir Ortaköy'deki evinde gözaltına alındı. Ortaköy polis karakoluna götürülen Özdemir'e mahalleli de tepki gösterdi. İstanbul Barosu hayvan hakları biriminden avukatların da olay yerine geldiği kaydedildi. Polisin papağana el koyduğu ve İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edeceği öğrenildi. Alınan bilgiye göre, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Özdemir'in, sosyal medya hesabında evindeki bir papağana yaptığı işkence görüntülerini paylaşması üzerine harekete geçti. Ekipler, Murat Özdemir'i evinde gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor. Bu arada, el konulan papağan İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkililerine teslim edilecek.

Bakan Pakdemirli Devreye Girdi!

Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli "Toplumda infial uyandıran ve vicdanlarımızı derinden sarsan videoyu üzüntüyle izledim. İlgili şahıs hakkında Bakanlık olarak suç duyurusunda bulunulması için talimat verdim. Ayrıca şiddet gören papağanın güvenli bir ortama alınması için de Bakanlık olarak girişimlere başladık" mesajını paylaştı.

Ünlülerden Tepkiler Gelmeye Devam Ediyor!

Ömür Gedik: Bu adam son derece tehlikeli bir sapık... hasta ruhlu... evini bilen varsa yazsın gidip alacağız o hayvancağızı... kendisi de en kısa zamanda gözaltına alınmalı... devlet yetkililerini göreve çağırıyorum....

Acun Ilıcalı: Hayvanlara yapılan zulmü lanetliyorum, yüce yargının bu insan müsveddesi için gerekeni yapacağına inanıyorum.

Ezgi Mola: Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler.

Burcu Esmersoy: Lütfen bu adamı yakalayıp cezalandırın bu adam cinayet de işler.

Mehmet Aslantuğ: Bir hayvana bunu yapmakla insana işkence etmek arasında ne fark var? Murat Özdemir'in insan öldürmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Bu ruh hastasının tedavi altına alınması için daha ne yapması gerekiyor?

Onur Büyüktopçu: Murat Ödemir denen varlığa biri artık dur desin. Yargı önünde cezalandırılıp, bir an önce tedavi edilmeli.

Alişan: Murat Özdemir denen ruh hastası derhal tımarhaneye...Allah sana o papağanım çektiği acının kat kat fazlasını yaşatsın inşallah amiiinn..

Haluk Levent: Son durum;Papağan’a işkence eden şahıs yarın “hayvana işkence” suçuyla Adliyeye çıkartılacak.AHBAP platformu olarak biz de şikayetçi olduk.Tarım ve Orman Bakanlığı olaya el attı.Papağan yasa gereği milli parklar Müdürlüğüne verilecek.Hemen tedaviye başlanacakTakipçisiyiz!

Yorumlar