Harun Kolçak son sağlık durumunda kötü gelişme

Harun Kolçak'ın son sağlık durumu sevenleri tarafından sosyal medya da yapılan açıklama sonrasında sıklıkla arandı

Harun Kolçak'ın son sağlık durumu hakkında son dakka gelişmeleri ile ilgili sevenlerine kötü haber verildi. Geçtiğimiz aylar prostat kanseri hastalığı sebebiyle ameliyat masasına yatan usta şarkıcının yine bir hastalığının nüksettiği tarafınca sosyal medyadan açıklandı. 3 ay boyunca geçirdiği 13 ameliyat sonrasında çöken sanatçı, sevenlerini adeta kahretmişken yeni gelişmeler de belinden bir rahatsızlığı olduğunu belirtti. Kim bana büyü yapıyor diyan Kolçak2ın adeta hastalığı ile dalga geçtiği ve moralinin de düzgünlüğü sevenlerini mutlu ediyor.

HARUN KOLÇAK YİNE RAHATSIZLANDI

3 ay içerisinde 13 kere operasyon geçiren Harun Kolçak, sevenlerini kahretmişti. Son olarak hastalığı yendiği açıklanan şarkıcı ile ilgili sosyal medya adresinden paylaşım yapıldı . Hastalığını yendiğini açılayan Kolçak'ın şimdilerde belindeki rahatsızlığın nüksettiği belirtilirken, sosyal medya da adeta geçmiş olsun dilekleri yağdı.

BANA BÜYÜ YAPILIYOR

Hastanede kaldığı 3 ay boyunca 13 ameliyat geçiren ünlü sanatçı, kanseri yeni yenmişken şimdi de belinden rahatsızlandığını belirtti. Harun Kolçak, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Şimdi de belimdeki rahatsızlık nüksetti. Kim büyü yapıyor bana ulen?" ifadelerini kullandı.

DURUMU AĞIR HABERLERİNE YALANLAMA

Birkaç saat sonra, yazdığı tweetin çarpıtıldığını dile getiren bir paylaşımda bulunan Kolçak; Harun Kolçak’tan kötü haber” başlıkları yanlış bir anlama sonucu sanırım. Keyfim yerinde, aşuremi de yedim, sağlıklı bir gece diliyorum’ yazdı.

 ÇARPICI RANDEVU

Geçtiğimiz günlerde bir programa katılan Kolçak hastalıpına ve çevresindeki kişilere yönelik çok çarpıcı açıklamalarda bulundu ve "Her insan gibi pişmanlıklarım oldu. Çok yıpratmışım kendimi. Özellikle geçmişteki hiçbir şeye kırgımlığım kalmadı. Şu an kimseye kırgın, kızgın değilim. Üzüldükçe kendime zarar veriyorum. Artık hiç kimseyle bir sorunum yok" dedi. 

BABASI HASTANEYE GİTMEDİ

Ünlü sanatıya babası sorulunca çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünlü şarkıcı, hastanedeyken babasıyla görüşüp görüşmediği hakkında ise "Özel arabayla aldırmayı teklif etmişler ama ‘Harun’u öyle görmek istemiyorum’ demiş. Ben de anladım onu. Kadınlar daha güçlü. Kadınlar önce gittikleri zaman erkekler daha çabuk yıkılıyorlar. Babamla tefonla her gün görüşüyoruz" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar