Hanife Bayhan arasında kıskançlık krizi Zuhal Topal'ı çıldırttı

Zuhal Topal'la izdivaç programına katılan Popstar Bayhan Hanife aşkının arasına kıskançlık krizinin girdiği dakikalar ekranlara yansıdı

Zuhal Topal'la 28 Ekim'de de reytinglerle oynanacakgelişmeler yaşandı. Programa katılan popstar Bayhan ile talip olduğu Hanif arasında da krizler başladı. Hafta içi hergün akşam üstü kuşağında yer alan izdivaç programına geçtiğimiz hafta katılan ve çok spekülasyonlara sebebiyet veren popstar ve aşkı konusunda sosyal medyada da çok sayıda kii tepkilerini belirtmekteyken,aralarındaki yakınlaşmanın reytinglerden ibaret olduğu da iddia edilmişti. Aralarında dün yayınlanan programda başlayan kıskançlık krizi, dışarıda da devam etti. 

'GEÇMİŞ OLSUN TEPKİSİ'

Geçtiğimiz gün stüdyo da aldığı cevap sonrasında bayılan gelin adayına geçmiş olsun mesajı ileten Bayhan'a birbirlerini tanımak üzere oldukları Hanife büyük tepki gösterdi. Gergin dakikalar kameralara da yansıdı. Aradığı aşkı bir türlü bulamayan Hanife, adayı Bayhan'a tepkisini 'İlişkimizde gelecek görüyor musun' sorusu ile gösterirken, popstarın da bu soru karşısında şaşırdığı gözlemlendi. 2003 yılında düzenlenen 'Popstar' yarışmasıyla ünlenen Bayhan'ın, bu soruya yanıtı "Neden görmeyeyim? Ben görmek istiyorum" şeklinde oldu.  Zuhal Topal'da Hanife'nin kinayeli konuştuğunu ifade ederek, kıskandığı yönünde sorular sordu. Hemen akabinde bayılan gelin adayı Deniz'in kendisinin eski arkadaşı olduğunu söylese de sevgili adayı tepkisine devam etti. 

TEPKİSİNE DEVAM ETTİ

Hanife, "Özellikle mesaj atıp sormana şaşırdım. Beni bu kadar merak ediyor musun? Bir kere sorman yeterliydi bence. Deniz'le daha önce tanıştığınızı bana söylemedin" ifadelerini kullandı.

 

BAYHAN İZDİVAÇ'TA

Zuhal Topal'la ya katılan Bayhan, uzunca bir süredir ekranlardan uzaktaydı. 2004 yılında katıldığı popstr yarışmasında dereceye giren şarkıcı, değişik tarzı ve sesyile çok beğenilmiş ancak hayatı ile popstar olamaz yorumlarını birlikte getirmişti. O günden sonra bir kaç dizi de rol alsa da gündem yapamayan Bayhan, son olarak izdivaç programını kafaya takmış olacak ki Hanife'ye aday olarak çıkageldi. Ve işte ortaya atılan iddialar da bu sırada yoğunlaştı. Haftalık 10 bin lira alıyor iddiaları, Hanife ile olan aşkının reklam olduğu yönünde değişirken, yaptığı açıklama sonrasında da gelin adayına karşı gerçek duygular bslediğini söyledi.

Yorumlar