Berk Atan ve Hande Soral 'Tahin Pekmez'de!

Hande Soral ve Berk Atan TV8 ekranlarında TV Filmleri bünyesinde yer alacak Tahin Pekmez filminde birlikte rol alacaklar.

Yapımcılığını BKM Filmin üstlendiği Tahin - Pekmez'in başrolünde yıldızı Güneşin Kızları dizisinde parlayan Berk Atan ile katıldığı bir televizyon programında keşfedilen ve oynadığı Küçük Kadınlar dizisinde adından söz ettiren Hande Soral yer alacak. Çekimlerine kısa bir süre önce başlanılan filmin çok yakında izleyici ile buluşacağı öğrenildi.

YENİ SEZONDA TV FİLMLERİ FARK YARATACAK

Okulların açılmasıyla televizyon kanalları da yeni sezon dizilerini ve filmleri ardı ardına yayınlamaya başlıyorlar. Son yıllarda çekilen başarılı yapımlar ile yıldızı parlayan Türk Sineması 2016 yılında da iddialı yapımlar ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Çok sayıda filmin gösterime gireceği 2016-2017 yeni sezonuna yepyeni bir film daha ekleniyor. TV8 ekranlarında "TV Filmleri" bünyesinde başlayacak olan filmin başrol oyuncuları da kısa bir süre önce belli oldu. BKM Film yapımı olan Tahin Pekmez TV filminin çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanılırken, başrollerde Hande Soral ile Berk Atan’ın yer alacağı öğrenildi. 

BERK ATAN

Berk Atan, 26 Eylül 1991 yılında İzmir Bornova'da doğmuştur. Üniverte eğitimini Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine modellik yaparak başlayan Berk Atan, Best Model of Turkey ve Best Model of The World birincisi olmuştur. Atan, Modelliğin yanı sıra Mahşer-i Cümbüş Tiyatro ekibinde Dilek Çelebi’den oyunculuk eğitimleri almıştır. Oyunculuk kariyerine, Show TV ekranlara "Herşey Yolunda Merkez" dizisiyle adım atmıştır.

HANDE SORAL 

Hande Soral, 2 Şubat 1987 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde doğumludur. İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü mezunudur. Seyirci olarak katıldığı Komedi Dükkanı programında sahneye çıktıktan sonra oyunculuk teklifi alan oyunucu, Yılanların Öcü dizisiyle ilk oyunculuk kariyerine adım atmıştır. Hande Soral; Kalbim Yangın Yeri, Çalıkuşu, Fatih ve Küçük Kadınlar dizilerinde gösterdiği performansı ile adından söz ettirmiştir. 

Yorumlar