Hakan Şükür'ü Fetullah Gülen'le Adil Öksüz tanıştırmış

FETÖ soruşturması kapsamında ortaya çıkan yeni bilgilere göre Hakan Şükür'ü FETÖ lideri Fetullah Gülen'le tanıştıran ismin Adil Öksüz olduğu belirtildi.

FETÖ soruşturma kapsamında ortaya yeni bilgiler çıktı. Bu bilgilere göre Hakan Şükür'ü FETÖ lideri olan Fetullah Gülen'le Adil Öksüz tanıştırmış.Öksüz 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Ankara'nın Kazan ilçesinde bulunan Akıncı Üssü'nde yakalanmış ve serbest bırakılmıştı. FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri İmamı' olduğu belirtilen Öksüz hakkında yaklama yakalama kararı bulunuyor. 

ASKERİ KUVVETLERİ YÖNETEN İMAMLARA VE ÖRGÜTLE BAĞLANTILI ASKERLERE SORUŞTURMA

Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçları Soruşturma Bürosunca FETÖ'nün askeri kuvvetleri yöneten imamları ve örgütle bağlantısı olduğu belirlenen bazı askerler hakkında soruşturma başlatıldı.

TALİMAT EMNİYET MÜDÜRLÜKLERİNE GÖNDERİLDİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcıvekili Necip Cem İşçimen'in talimatıyla başlatılan soruşturma kapsamında, Ankara merkezli 17 ilde 105 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Savcılığın gözaltı talimatının emniyet müdürlüklerine gönderildiği ve operasyonların devam ettiği öğrenildi.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN GENELKURMAY İMAMI OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminin arkasındaki sır isimlerden olan Adil Öksüz'ün izine hala ulaşılamadı. Son olarak Akyazı'da yoğun aramalar gerçekleşirken bulunan bir sığınak yeni detay olarak ortaya çıkmıştı ancak Öksüz'ün burada kaldığının kesin olmadığını belirtiliyor.

Darbe girişimi gecesinde Akıncı Üssü'nde bulunan ve gözaltına alındıktan kısa süre sonra serbest kalan Adil Öksüz'ün son olarak çalıştığı Sakarya Üniversitesi ile de ilişiği kesilmişti.

ÖKSÜZ'LE İLGİLİ YENİ BİLGİ

FETÖ'nün sır isimlerinden Adil Öksüz'le ilgili olarak çok çarpıcı yeni bilgilere ulaşıldı. Daha önce FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı' olarak adlandırılan Adil Öksüz'ün gerçekten 'Genelkurmay imamı' olduğu ileri sürüldü.

Yorumlar