Hadi 30 Eylül ipucu nedir? Paycell Hadi ipucu kodu

Hadi 30 Eylül ipucu nedir? Son zamanların popüler uygulamalarından olan Hadi herkes tarafından büyük ilgi görüyor. Bu akşam başlayacak olan yarışmanın sorusunun ipucu Hadi sosyal medya hesabından yayınlandı. Osmanlı'da esnaf ve zanaatkarların kurdukları dayanışma örgütlerine ne denirdi? Hadi 20.30 akşam sorusu ipucu! Detaylar haberimizde...

Hadi yarışmasının ipucu sorusu internette en çok aranan konular arasındaki yerini alırken bu akşamın Hadi ipucu sorusu değil ama joker kodu yayınlandı. Peki bu akşamın sorusununda detayları nedir?

Hadi Bilgi Yarışması büyük bir heyecanla takip ediliyor. Yarışmada her yarışma için yeni bir ipucu yayınlanıyor. 30 Eylül'deki yarışma ile ilgili yarışmanın resmi Instagram hesabı üzerinden, "50.000 TL büyük ödüllü Hadi 30 Eylül Pazar günü 20.30'da! Büyük ipucu Paycell'de, kampanyalar sayfasında. Uygulamayı indir, fırsatlar alanındaki kampanyalara git. Yarışmada avantajlı ol" açıklaması yapıldı.

HADİ 30 EYLÜL İPUCU

Hadi Bilgi Yarışmasında 30 Eylül ipucu Paycell üzerinden yayınlanıyor. Yarışmanın Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklama şu şekilde:

50.000 TL büyük ödüllü Hadi 30 Eylül Pazar günü 20.30'da! Büyük ipucu Paycell'de, kampanyalar sayfasında. Uygulamayı indir, fırsatlar alanındaki kampanyalara git. Yarışmada avantajlı ol.

Yorumlar