Habertürk Gazetesi neden kapanıyor? Son baskı ne zaman?

Habertürk Gazetesi kapanıyor mu? Gündeme bomba gibi düşen bu haberin ardından insanlar Habertürk Gazetesi neden kapanıyor, son baskı ne zaman sorularının yanıtını merak etti. Ayrıntılar Ajanshaber.com'da.

Gündeme bomba gibi düşen iddianın ardından insanlar Habertürk Gazetesi kapanıyor mu sorusunun yanıtını oldukça fazla merak ediyor. Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete olarak yayınlanan Habertürk Gazetesinin kapatılacağı iddia edilmişti. Kapanma sebebinin maddi durum sebebiyle olduğu iddia edilirken Habertürk Gazetesi neden kapanıyor sorusunun gerçek cevabı merak ediliyor. Peki Habertürk Gazetesi kapanıyor mu, son baskı ne zaman? Bu soruların cevabı ve ayrıntılı bilgiyi haberimizin devamında bulabilirsiniz.

HABERTÜRK GAZETESİ KAPANIYOR MU?

Bir anda gündeme bomba gibi bir iddia düştü. Habertürk Gazetesi kapanıyor haberleri yayıldı ve Habertürk Gazetesi kapanıyor mu sorusu herkes tarafından merak edilmeye başlandı. Habertürk Gazetesi neden kapanıyor sorusu için de maddi olanaklar sebebiyle olduğu iddia edilirken henüz bu konuyla ilgili yetkili kişiler tarafından cevap verilmedi. Bazı kaynaklara göre son baskının 6 Temmuz Cuma günü olduğu söylendi. Konuyla alakalı net bilgi geldiği zaman güncellenmiş olarak haberimizde bulabilirsiniz.

HABERTÜRK GAZETESİ NEDİR?

Habertürk, Ciner Yayın Holding bünyesinde 1 Mart 2009 tarihinde yayın hayatına başlayan günlük gazete. Gazetenin genel yayın yönetmenliğini Gülin Çelikler yapmaktadır.

Gazete ilk gün tüm Türkiye'de TSİ ile 10:00 civarı tüm bayilerde tükendi ve 360 bin adet sattı. İkinci gün ise 202 bin adet satıldı. Broadsheet formatını uygulayan pek çok gazetenin aksine Gazete Habertürk, Türkiye'de Berlinerformatını uygulayan ilk gazete olmuştur. Normal Berliner formatı 315 mm'ye 470 mm iken, Gazete Habertürk'ün boyutları 350 mm'ye 500 mm olarak basılmıştır.

365. sayısı yaklaşık 380.000 satarak gazete kendi rekorunu kırmıştır.

HAFTA İÇİ HER GÜN

İstanbul, Ankara ve İzmir'de HT Spor, HT Magazin+Bulmaca ve HT İstanbul/Ankara/İzmir (bölgeye ve ile göre) olmak üzere 4; diğer illerde ise HT Spor, HT Magazin+Bulmaca olmak üzere 2 ek gazeteyle beraber satılmaktadır. Salı ve cuma günleri tüm Türkiye'de İddaa rehberi eki verilmektedir.

CUMARTESİ

İstanbul, Ankara ve İzmir'de, HT Spor, HT Magazin+Bulmaca, HT İstanbul/Ankara/İzmir (bölgeye ve ile göre) ve HT Cumartesi olmak üzere 5; diğer illerde ise HT Spor, HT Magazin+Bulmaca ve HT Cumartesi olmak üzere 3 ek gazeteyle beraber satılmaktadır.

PAZAR

İstanbul, Ankara ve İzmir'de, HT Spor, HT Pazar+Bulmaca, HT İstanbul/Ankara/İzmir (bölgeye ve ile göre) ve HT Kariyer olmak üzere 5, diğer illerde HT Spor ve HT Pazar+Bulmaca olmak üzere 3 ek gazeteyle beraber satılmaktadır. 

Yorumlar