Hababam Sınıfı'nın sevilen ismi hayatını kaybetti!

Hababam Sınıfı, Süt kardeşler ve Bizim aile gibi filmlerde rol alan Tayfun Akalın tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Uzun zamandır huzurevinde kalan ünlü oyuncu, geçtiğimiz ay merdivenlerden inerken başını merdivenlerin sivri yerine çarparak beyin kanamasını geçirdi. Ümraniye Devlet Hastanesi'ne kaldırılması ile yoğun bakım ünitesinde tedavi gören ünlü sanatçı Tayfun Akalın için yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tayfun Akalın'ın cenazesi yarın Zincirlikuyu Camii'sinde kılınarak, öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecektir. Tüm Yeşilcam sevenlerinin başı sağolsun.

TAYFUN AKALIN KİMDİR?

Hababam Sınıfı serileri ile tanınan Tayfun Akalın 1 Ocak 1958 tarihinde Tekirdağ'da doğdu. Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünü tamamladı. Tayfun Akalın evli ve iki çocuk babasıdır. Yeşilçam serisine ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile ile sinemaya giriş yaptı. Daha sonrasında ise Ertem Eğilmez'in yönettiği Hababam Sınıfı serileriyle kariyer hayatına devam etmiştir. 

 

Yorumlar