Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? Öldürüldü mü? (Müge Anlı 5 Kasım)

Gürsel Selam'ı kim kaçırdı sorusu Müge Anlı 5 Kasım programının ardından insanlar tarafından araştırılıyor. Peki Gürsel Selam öldürüldü mü? İşte detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı programda bugün Gürsel Selam'ı kim kaçırdı sorusuna yanıt aranıyor. İzleyiciler Gürsel Selam'a ne olduğunu merak ederken, Selam'ı bulmak için büyük bir araştırma başlatıldı. Peki Gürsel Selam öldürüldü mü? Müge Anlı 5 Kasım programı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.

GÜRSEL SELAM'I KİM KAÇIRDI?

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün canlı yayına bağlanan kişi kişi Gürsel Selam'ı kaçıran kişileri gördüğünü söyledi. 2 Kasım Müge Anlı'da yaşanan bu gelişme canlı yayında herkesi şok etti. Canlı yayına bağlanan Mehmet Bey'in, "Gürsel Selam'ı dedesinin öldürdüğü halanın kocasının akrabası kaçırttı" iddiası Gürsel Selam'ın intikam için kaçırıldığına işaret eden nitelikteydi. İşte

"PERİHAN HANIM'IN KIZI YALAN SÖYLÜYOR!"

2 Kasım Müge Anlı canlı yayınında Gürsel Selam'ı evlatlık olarak başka bir aileye verdiği iddia edilen Perihan Hanım ile ilgili gelişmeler yaşandı. Müge Anlı'nın dün yayınlanan programında Perihan Hanım'ın kızı canlı yayına bağlanıp annesinin böyle bir şey yapacak kadar sağlıklı olmadığını ifade etmişti. Ancak bugün Müge Anlı canlı yayına telefonla bağlanan kişi Perihan Hanım'ın kızının yalan söylediğini iddia etti.

"PERİHAN HANIM TIR GARAJINA DİLENMEYE GİDERDİ!"

Perihan Hanım 'ı o zamanlar tanıyan kişi, "1996-1997 yıllarında Perihan Hanım 50 yaşında bir kadındı. Devlet Demir Yolları'nın yanında otururdu. O yıllarda yanında bir kız bir de erkek çocuk vardı. Mahalleli bunu biliyor ama korkuyor, açıklayamıyor. Herkese torunum diye tanıtıyormuş. Yani Perihan Hanım'ın kızı yalan söylüyor. Kocası dondurma satardı bir de çok alkol alırdı, Perihan Hanım da tır garajına dilenmeye giderdi." dedi.

Yorumlar