Güneş farklı sistemler deneyecek!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun lig maratonu ve Şampiyonlar Ligi için farklı planlar yapıyor. Güneş sezon içinde farklı taktiklerle mücadele edebileceklerinin altını çizdi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, uzun lig maratonu ve Şampiyonlar Ligi için farklı planlar yapıyor. Güneş sezon içinde farklı taktiklerle mücadele edebileceklerinin altını çizdi.

BELİRLENMİŞ BİR SİSTEM OLMAYACAK

Şenol Güneş yeni sezonda farklı taktiklerle mücadele edebileceklerini belirtirken “Oyun içinde kimi zaman ofansif kimi zaman da defansif oynayabiliriz. Bizim önceliğimiz her zaman çok pas yapmak ve çok koşmak olacak” dedi. Spor Toto Süper Lig’de ilk iki haftayı 4 puanla noktalayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş yeni sezon için belirlenmiş bir sistemin olmayacağının alını çizdi.

Şenol Güneş futbolda sistemlerin maç maç hatta oyun içerisinde bile değiştiğini oyuncularına anlattı. Deneyimli hoca futbolcularına “Bizim önceliğimiz her zaman çok pas yapmak ve çok koşmak olacak” dedi.

“SİSTEMİMİZ OYUN AKIŞKANLIĞINA GÖRE BELLİ OLACAK”

Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da göze hoş gelen futbol oynayacaklarının altını çizen Güneş’in, “Oyun içerisinde kimi zaman daha ofansif kimi zaman da daha defansif oynayabiliriz. Sistemimiz tamamen oyunun akışkanlığına göre belli olacak. Sizler her sistemde rahatlıkla oynayabilecek kalitede oyuncularsınız” yorumunu yaptığı öğrenildi.

“KESİNLİKLE GEREKSİZ KARTLAR GÖRMEMELİYİZ”

Siyah-beyazlı hocanın, “Yoğun maç trafiğinde zor günlerimiz olacak. Yorgunluklar olacak. Bütün bu durumdan el birliğiyle çıkacağız. Sistemden önemlisi takım olabilmektir. Bu sene daha çok pas yapıp, daha çok koşacağız. Rakibi oyunumuzla yoracağız. Gücümüzü 90 dakikaya yayacağız. Ayrıca kesinlikle gereksiz kartlar görmemeliyiz. Hiç kimse öfkesine yenilip takıma zarar vermemeli” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Yorumlar