Gülben Ergen'den duyarlı davranış: Ordu'da Anaokulu açtı

Gülben Ergen Ordu'da anaokulu açarak, çocukları güldürmeyi ve iyi eğitim almalarını hedeflediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen'in başkanlığını üstlendiği Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından, Ordu'nun Kumru ilçesine bağlı olan Fizme Mahallesi Aşağıdamlalı Şehit Zekeriya Yatı İlkokulu bahçesinde anaokulu yapıldı.

Açılışı yapan Ergen,"Burada üşümüyoruz çünkü çocuklar gülsün diye uğraşıyoruz. Çocuklar güldüğü zaman aslında annesini güldürüyor oluyorsunuz. Annesi evladının iyi eğitim almasını istiyordur mutlaka. Çocuklar gülsün diye anaokulundan mezun olan, okul önce eğitimini alan, yaşamındaki farklarını gören bütün çocuklar daha sonra ilkokula gittiklerinde, büyüdüklerinde, üniversite mezunu olduklarında, vatana millete hayırlı evlat olduklarında onların gönlünde çocuklar gülsün diye anaokulu mezunuyum ben diye bir cümle kalması benim için çok değerli ve çok önemli." ifadelerine yer verdi.

2 dersliği bulunan anaokulu 180 metrekare alan üzerine kuruldu. Anaokulu için düzenlenen tören coşkuyla karşılandı. Açılış törenine ise Ordu Valisi Seddar Yavuz, Kumru Kaymakamı Bülent Şimşek, İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş katılım gösterdi.

HEDEFİM TÜM TÜRKİYE

Gülben Ergen, derneğiyle beraber Türkiye'de yer alan 81 ilde 81 anaokulu yapmak istediğini bu sayıyı zamanla daha da yukarı çıkaracaklarını açıkladı.

 

 

Yorumlar