G.Saray’da stoper krizi!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, mevcut kadrodaki 5 stoperin de durumundan memnun değil.

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, mevcut kadrodaki 5 stoperin de durumundan memnun değil.

Galatasaray geçtiğimiz sezon defansta büyük sıkıntı yaşamış ve çok fazla gol yemişti. Yeni sezonda kadrosunda yeni yapılanmaya giden sarı kırmızılılar Bursaspor’dan Serdar Aziz’i transfer etti. Mevcut kadroda Hakan Balta, Chedjou, Semih, Serdar Aziz ve Koray olmak üzere 5 stoper bulunuyor.

RIEKERINK STOPERE TAKVİYE İSTİYOR

Teknik direktör Jan Olde Riekerink, gerek sakatlıklar gerekse performans açısından elindeki 5 stoperden de istediği verimi alamıyor. Jan Olde Riekerink, yönetime rapor sunarak devre arasında transfer döneminde stoper pozisyonuna transfer yapılmasını istedi.

HOLLANDALI TEKNİK ADAM STOPERLERDEN MEMNUN DEĞİL

Galatasaray’da transfer operasyonu devam edecek gibi gözüjüyor. Jan Olde Riekerink, yöneticilerle yaptığı rutin toplantıda stoper pozisyonundaki şikayetlerini anlattı. Riekerink, mevcut stoperlerin durumundan memnun olmadığını bildirdi.

‘HAKAN BALTA OYUN İÇİNDE SÜREKLİ SAKATLANIYOR’

Jan Olde Riekerink’e göre tecrübeli futbolcu Hakan Balta, maç içinde sürekli sakatlanıyor ve maça böyle devam etmek zorunda kalıyor. 33 yaşındaki Hakan Balta’nın yoğun maç temposunu kaldıramayacağını düşünen Hollandalı teknik adam, yeni transfer edilen Serdar Aziz’den de faydalanamamaktan şikayetçi… A Milli Takım’da oynamasına rağmen Galatasaray’da tek bir dakikası olmayan ve ameliyat edilen genç savunmacı, bir süre daha formasından uzak kalacak.

Galatasaray’da bu sezon forma şansı bulamayan bir başka savunmacı ise Semih Kaya oldu. Riekerink, genç futbolcuya herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen şans vermedi. Semih’in fiziksel olarak geriye gittiğini söyleyen Riekerink, Chedjou’nun performansından da memnun değil.

Yorumlar