Galatasaray’da De Jong bilmecesi

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray’da yeni transfer Nigel De Jong’un ilk resmi maçta kadrodaki durumu belirsizliğini koruyor.

Spor Toto Süper Lig’e iyi bir başlangıç yapan Galatasaray’da yeni transfer Nigel De Jong’un ilk resmi maçta kadrodaki durumu belirsizliğini koruyor.

İLK MAÇINDA YÜKSEK İHTİMAL YEDEK KALACAK

3’te 3 yaparak lige müthiş bir başlangıç yapmayı hedefleyen Galatasaray’da, son gün yapılan transferler ilk 11’de olmayacak. Sigthorsson sakatlığı sebebiyle tribünde, De Jong ise Riekerink’in, “Kazanan takımı bozmam” düşüncesinden dolayı kulübede oturacak.

DE JONG İLERLEYEN DAKİKALARDA OYUNA GİREBİLİR

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, Akhisar Belediyespor karşılaşmasını kazanan kadroyu bozmak istemiyor. Yeni transfer Nigel de Jong’un da ilk resmi maçında yedek kalması bekleniyor. Bu düşüncesini öğrencilerine de aktaran, kafasında Selçuk İnan ve Tolga Ciğerci ikilisiyle devam etme planı bulunan Hollandalı çalıştırıcı, De Jong’u Kayserispor maçının ilerleyen dakikalarında skor durumuna göre kullanacak.

RIEKERINK ALTERNATİF SAYISINDAN MEMNUN

Kadrosunda istikrar yakalamayı düşünen Riekerink, alternatif isimlerin artmasından oldukça memnun. Performans düşüklüğü gördüğü bölgelerde zamanla değişime gitme gibi bir planı bulunan 53 yaşındaki teknik adam, sezon içerisinde başarının bu şekilde geleceğine inanıyor. Riekerink’in en hassas olduğu konulardan biri de, forma adaletini sağlayabilmek.

SERDAR AZİZ KENARDA OTURACAK

Akhisar deplasmanında galip gelen takımı Kayseri karşısında sahaya sürecek olan Riekerink’in, geri dörtlü konusunda da bir şüphesi bulunmuyor. A Milli Takım’da ilk 11’de oynamasına rağmen Serdar Aziz kenarda oturacak. Linnes’i kesen Sabri de, Cavanda dönene kadar bu bölgede alternatifsiz gibi görünüyor. Chedjou ile Hakan’ın solunda ise Carole olacak. Tolga-Selçuk ikilisinin önünde Yasin, Sneijder, Bruma ve Eren dörtlüsü gol arayacak.

Yorumlar