G.Saray’a derbi öncesi sakatlık şoku!

Galatasaray’da Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Galatasaray'ın yeni transferi Nigel De Jong, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş derbisinde sahada olamayacak.

Galatasaray’da Beşiktaş derbisi öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Galatasaray'ın yeni transferi Nigel De Jong, sakatlığı nedeniyle Beşiktaş derbisinde sahada olamayacak.

Galatasaray’ın yaz transfer döneminde transfer ettiği Nigel De Jong, sarı kırmızı formayla ilk maçına Kayserispor karşısında çıkmış ancak karşılaşmanın son dakikalarında dizinden sakatlanmıştı. Tecrübeli futbolcu geçen hafta Çaykur Rizespor maçı öncesi son antrenmanın ardından kendini iyi hissetmeyince kadrodan çıkarılmıştı. De Jong dünkü antrenmanda da dizine yakın başka bir bölgede ağrı hissetti. Bunun üzerine Riekerink, futbolcusunu Beşiktaş maçında oynatmama kararı aldı.

PODOLSKİ İSTANBUL’A GELDİ

Almanya'da tedavi olan Lukas Podolski ise dün İstanbul'a geldi. Alman oyuncu da yine diğer sakat futbolcular Sigthorsson, Serdar Aziz ve De Jong gibi forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılıların dünkü antrenmanda 11' e 11 maç yaparak savunma ve hücum organizasyonlarını denediği dile getirildi.

Spor Toto Süper Lig’in 5.haftasında yarın akşam 20:00 başlayacak Beşiktaş-Galatasaray derbisinde birçok ilk yaşanacak. Beşiktaş’ın geçen sezon 28.haftada oynanan Bursaspor karşılaşmasıyla açtığı Vodafone Arena, ilk kez bir derbi maça ev sahipliği yapacak.

YAKLAŞIK 5 YIL SONRA DEPLASMAN TRİBÜNÜ YASAĞI KALDIRILDI

Beşiktaş, Vodafone Arena’daki ilk derbi karşılaşmasına hazırlanırken, Kulüpler Birliği Vakfı ve İstanbul Valiliği’nin yürüttüğü çalışmalar sonucu deplasman yasağı kaldırıldı. Deplasman yasağının kaldırılmasıyla Galatasaray taraftarı da Vodafone Arena’da kulüplerini destekleyebilecek. Yaklaşık 5 yıllık aradan sonra deplasman yasağı kaldırılmış oldu.

HAKEM ALİ PALABIYIK DA İLK DERBİSİNİ YÖNETECEK

Vodafone Arena’nın ilk derbisi, deplasman yasağının kaldırılmasının ardından deplasman taraftarının da geleceği ilk maç olacak. Karşılaşmanın hakemi olarak atanan FIFA kokartlı Ali Palabıyık da kariyerinde ilk derbisine çıkacak.

Yorumlar