Grup dinamikleri ne diyor? Beşiktaş'ın şansı..

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndan gruptan çıkma mücadelesi verecek.

Spor Toto Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda İtalya’nın Napoli, Portekiz’in Benfica ve Ukrayna’nın Dinamo Kiev takımlarıyla gruptan çıkma mücadelesi verecek. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro oluşturmak isteyen Beşiktaş, transferin son gününde Gökhan İnler, Caner Erkin ve Atınç Nukan’ı transfer etti.

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi grubunu AjansHaber’e değerlendiren eski futbolcu ve spor yorumcusu Ali Gültiken, kuranın gayet iyi olduğunu ve gruptaki her takımın birbirinden içeride-dışarıda puan alabileceğini ifade etti. Gültiken, “Beşiktaş geçen sene takım bütünlüğünü iyi bir şekilde bitirmişti. Bu sene gelen oyunculara baktığımız zaman, kaybettiği futbolcuları aratmayacaklardır. Şenol Güneş’in istediği hızlı ve seri oyun oynanabilirse, takım organizasyonu sağlanırsa bu grubun Beşiktaş için önemli bir şans olduğunu düşünüyorum” dedi.

Ali Gültiken, Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi grubunu AjansHaber’e değerlendirdi:

“GRUPTAKİ HER TAKIM BİRBİRİNDEN İÇERİDE-DIŞARIDA PUAN ALABİLİR”

Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki kurası gayet iyiydi. Gruptaki her takımın birbirini dengeleyebileceği ve içeride-dışarıda puan alabileceği bir grup olarak görünüyor.

“TAKIM ORGANİZASYONU SAĞLANIRSA BU GRUP ÇOK ÖNEMLİ BİR ŞANS”

Beşiktaş geçen sene takım bütünlüğünü iyi bir şekilde bitirmişti. Bu sene gelen oyunculara baktığımız zaman, kaybettiği futbolcuları aratmayacaklardır. Şenol Güneş’in istediği hızlı ve seri oyun oynanabilirse, takım organizasyonu sağlanırsa bu grubun Beşiktaş için önemli bir şans olduğunu düşünüyorum.

“TAKIMA YENİ GELEN OYUNCULARLA BEŞİKTAŞ DAHA İYİ BİR TAKIM HALİNE GELECEKTİR”

Beşiktaş’ın kadrosuna kattığı futbolcularla güç kazandığını düşünüyorum. Futbolda rekabet önemli bir etkendir. Bir de gelen oyuncuların kaliteleri de var. Takıma yeni katılan isimlerle Beşiktaş mutlaka daha iyi bir takım haline gelecektir.

“HER OYUNCU KENDİ ÖZELLİKLERİYLE GELİYOR”

Mario Gomez ve Jose Sosa ayrıldı ama Vincent Aboubakar ile Talisca geldi. Her oyuncu kendi özellikleriyle geliyor. Gelen oyuncuların özellikleri de farklı. Mevki olarak aynı yerlerde oynuyorlar ama oyuncu yetenekleri farklı. Diğer futbolcularda olduğu gibi bu futbolcuların da bir adaptasyon ve alışma süreci olacaktır. Aboubakar ve Talisca da kaliteli futbolcular. Gösterecekleri performansı hepimiz bekliyoruz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haberlerin tüm hakları AjansHaber’e aittir. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz. AjansHaber tarafından üretilen haberlerin kaynak gösterilmeden kullanılması, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’nun 36 ve 37. maddesine aykırıdır ve suç teşkil etmektedir. Ayrıca internet ortamında yapılan yayınların düzenlenmesi ile ilgili olarak 4 Mayıs 2007 tarihinde kabul edilen 5651 sayılı internet yasasına göre de bu durum cezai işlem gerektirmektedir.

Yorumlar