Göztepe Emre Çolak ile yollarını ayırdı!

Spor Toto 1'. Lig'de Eyüpspor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'de tecrübeli futbolcu ile yollar ayrıldı. Yapılan görüşmelerde Emre Çolak'ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.

Spor Toto 1. Lig'de lider Eyüpspor'a deplasmanda 1-0 yenilip Play-Off yarışında yara alan Göztepe'de flaş bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılılar tecrübeli oyuncusu Emre Çolak ile yollarını ayırdı. Geçen hafta kadro dışı bırakıldığı ifade edilen Emre ile yapılan görüşmelerde sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Büyük umutlarla transfer edilmişti

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen 31 yaşındaki orta saha, Göztepe formasıyla 9 maça çıktı. Ancak Emre, Göztepe forması altında gol veya asist katkısı sağlayamadı.

Göztepe'de moraller bozuk

Eyüpspor'a yenilerek bu sezon 6. mağlubiyetini yaşayan Göz-Göz'de moraller bozuldu. Ankara Keçiörengücü galibiyetinin ardından İstanbul'a yine 3 puan umuduyla giden Göztepe, 17 puanda kaldı.

Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu, net pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi. Özkayımoğlu, "Fırsatları değerlendirip ilk yarıyı önde kapatsaydık maçın hikayesi farklı olacaktı. Talihsiz bir pozisyon sonrası rakip penaltı kazandı. Artık önümüzde Altay maçı var. Taraftarımızın da desteği ile derbiden 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz" dedi.

Yorumlar