Görevlendirme yapılan belediyelerden vatandaşa maç keyfi

Diyarbakır, Batman ve Siirt'te sporseverler, belediyelerin parklara kurdukları dev ekrandan Fenerbahçe-Olympiakos final four final maçını izledi.

Diyarbakır, Batman ve Siirt'te görevlendirme yapılan belediyeler, Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos arasında oynanan THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali maçı için parklara dev ekran kurdu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yenişehir ilçesindeki Sümer Park'ta, Batman Belediyesi Atatürk Parkı'nda ve Siirt Belediyesi ise 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurdukları dev ekrandan Basketbol THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde Fenerbahçe ile Yunanistan temsilcisi Olympiakos arasında oynanan şampiyonluk maçını sporseverlere izlettirdi.

Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlerin isteği üzerine dev ekranda maç keyfi yaşattıklarını belirterek, "Bir Beşiktaşlı olarak ben de Fenerbahçe'yi canı gönülden destekliyorum. Çok heyecanlı, coşkulu ve kalabalık taraftarımız burada. İnşallah onlar ve Türkiye mutlu olur. Sonuçta hepimiz güleriz, bunu umut ediyorum." dedi.

İzleyicilerden Oğuz Taş ise belediyenin vatandaşlara bu keyfi yaşatmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Belediyemiz çok güzel bir olanak sağladı. Biz de davullarımızı aldık ve bu güzel havada açık ortamda takımıza destek vermeye geldik. Gerçekten çok mutluyuz. Siirt Belediyesine bize bu keyfi yaşattığı için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yorumlar