Gora 2 Cem Yılmaz'ın Instagram hesabından duyurulmuştu

2004 yılında izlenme rekorları kıran GORA'nın 2. versiyonu vizyondaki yerini alacağı açıklamasının filmdeki 216 adı ile oynayan robotu canlandıran Uğur Güven verdi. İlk açıklama Cem Yılmaz Instagram hesabından duyulmuştu.

GORA 2 çekimlerinin başlayacağı haberini Uğur Güven verdi. Cem Yılmaz imzalı 2004 yılına damgasını vuran ve izlenme rekorlarını kıran filmin ikinci versiyonunun çok dikkat çekeceği ve aynı şekilde aynı kadro ile devam edileceği de açıklandı. Filmin çekileceği açıklaması uzun zaman önce belirtilse de zamanı olarak bir açıklama yapılmamıştı. 

CEM YILMAZ İNSTAGRAM'DAN AÇIKLAMIŞTI

Cem Yılmaz İnstagram hesabında yaz başında GORA 2 sinyalini vermişti. Filmdeki Arif ve 216'nın resmi ile yapılan paylaşım, herkesin ilgi odağı olmuş ve ne zaman çekilcek şeklinde aramalar da revaça girmişti. 

 

UĞUR GÜVEN DOĞRULADI

GORA filminde uzaylı robot 216'yı canlandıran Uğur Güven, film ile ilgili sinyalleri verdi. Senaryo yazılımının tamamının bitmek üzere olduğu açıklamaları filmin bitmesine de çok az kaldığı müjdesi ile devam etti.  İlk filmdeki kadronun ikinci filmde de yer alacağını söyleyen Güven, G.O.R.A. 2’nin ne zaman vizyona gireceğini ise paylaşmadı.

CEM YILMAZ'DAN ŞALLI'YA KISSADAN HİSSE

Katıldığı galada Ebru Şallı ile ilgili soruları "ben aşka inanmıyorum" şeklinde yanıtlayan Cem Yılmaz, akabinde Mustafa Sandal'ın 'Ateş Et ve Unut' şarkısını söyledi.

GORA 2004 YILINA DAMGASINI VURMUŞTU

G.O.R.A., çekimleri 2002 yılında başlayıp, 2 sene gecikmeyle 12 Kasım 2004 tarihinde gösterime giren, senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı, yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak'ın yaptığı bir bilim kurgu, komedi filmidir. Türk sinemasında en pahalı yapımlardan biri olan filmi 4 milyon kişi izlemiştir. Filmin yapımcılığı, Uzan Ailesi'ne ait olan TürkFilmi adlı şirket ile Ömer Faruk Sorak tarafından üstlenilmiştir. Ancak Uzan Ailesi'nin bankalarına devlet el koyunca, film de TMSF kontrolüne geçti. Vizyona girişi geciken filmi BKM, Yılmaz aracılığıyla satın alarak yayımlayabildi. Film içerisindeki müzikler Ozan Çolakoğlu'na, filmin bitiş müziği ise Sagopa Kajmer'e aittir.

KONUSU

Türkiye'nin turistik kentlerinden biri olan Antalya'da tüccarlık yapan Arif uzaylılar tarafından kaçırılarak G.O.R.A. isimli gezegene götürülür. Arif, gezegende tutsakken gezegeni bir alev topundan kurtarır ve bu sırada Ceku isimli prensesle tanışır. Bütün bunlar olurken, G.O.R.A. gezegeninin kötü kalpli komutanı Logar, Ceku ile evlenerek gezegenin yönetimini ele geçirmek istemektedir. Arif bunu öğrenir ve gezegenden kaçarken Ceku'yu da yanında götürmek ister, fakat bunun için Komutan Logar'a karşı mücadele vermesi gerekmektedir.

Yorumlar