Google (SEO) 21 Nisan Mobil Güncellemesi - Dev Algoritmalar Geliyor!

Google Dev Algoritma Güncellemesi İçin Geri Sayım Başladı. 21. Nisan da gerçekleşecek olan Google Mobil güncellemesinde hangi siteler etkilenecek? Mobil-Geddon Algoritması nedir? tüm detaylar bu haberde!

Google Algoritma Güncellemesine Çok Az Bir Süre Kaldı!


Dünyaca ünlü arama motoru Google algoritma güncellemelerine bir yenisini daha katıyor. Google Mobbile-Geddon olarak anılan algoritmaların şimdiye kadar gerçekleşecek olan en büyük çaplı algoritma olacağı dile getiriliyor. Google  21 Nisan’da gerçekleştirmeyi planladığı güncelleme tüm arama kriterlerini değiştirecek nitelikte. Google Mobil cihazlara daha fazla önem verildiği bilinen dev algoritma,  “Mobil-Geddon” olarak yorumlanıyor.

Google Mobil Destekli Sitelere Daha Farklı Gözle Bakacak!


21 Nisan Salı günü yayımlanması beklenen revize formülü ile Google, mobil destekli sitelere artık daha farklı bir gözle bakacak. Milyonlarca insanın her gün kullandığı arama motoru, girilen anahtar kelimeler mobil destekli sitelerde daha fazla üst sıralara çıkacak. Google’ın yeni formülü ile mobil uyumu olmayan siteler daha alt sıralarda olacaklar.
 
Dev Arama Motoru Google, artık mağazalarda hangi ürünlerin yer aldığı bilgisinden, insanların nerede alışveriş yapacaklarına ve paralarını nasıl harcayacaklarına kadar çok büyük bir etkiye sahip. Google uygulayacağı yeni formülü ile artık daha fazla insan odaklı olacak. Uzmanlara  göre, Google’ın yapmış olduğu bu yeni derecelendirme sisteminin bu güne kadar yapmış olduğu en büyük değişiklik olduğu yönünde.


 Mobil-Geddon Penguen ve Panda’dan Daha Büyük Etkiye Sahip Olacak!

Google’ın yaklaşan mobil dostu algoritma güncellemesi Panda ve Penguen algoritmalarından daha fazla siteyi etkileyeceği yönünde. Yeni Google algoritması, SEO (Search Engine Optimization) açısından da etkili olacak. SEO için yapılan etiketler ve arama kelimeleri mobil uyumlu sitelerde daha fazla ön planda olacak.


ETİKETLER:google, google seo, google mobil, google mobil güncellemesi, google yeni algoritması, google panda güncellemesi, google 21 nisan mobil güncellemesi

seo

Yorumlar