Google Flight ile artık en ucuz uçak bileti sizin olacak

Her alanda yaptığı teknolojik yeniliklerle adından söz ettiren Google bu kez uçak biletlerine el atıyor. En ucuz uçak biletine sahip olmak isteyenler Google Flight ile arama yapabilecek.

Yaptığı her yenilikle adından söz ettiren Google bu kez de Google Flight servisi ile konuşuluyor. Günden güne ağını genişleten ve kullanıcıların hayatını kolaylaştırmaya yönelik güncellemeler yapan arama motoru devi en ucuz uçak biletini bulmayı sağlayacak. Google daha önce Trips uygulaması ile sık sık seyahat edenlerin ilgisini çekmeyi başardı. Bununla birlikte Maps servisi için de çeşitli güncellemeler yapan şirket yapay zekanının gücünü kullanmaya devam ediyor. Trips servisinde konumları, otel fiyatlarını, iletişim bilgilerini, otellerin açılış ve kapanış saatlerini sunan şirket işlevselliğini arttıracak yenilikler yapıyor. Giderek gündelik hayata yönelik servislerini çoğaltan teknoloji devi kullanıcıları kendine gçekmeyi başarıyor.

UCUZ UÇAK BİLETLERİ ONDAN SORULACAK

Son olarak teknolojik yeniliklerine Google Flight servisini de ekleyen Google güçlenmeye devam ediyor. Ek uygulamalarla desteklediği Trip özelliğine Flight'ı da ekleyen şirket konum bilgilerini daha kullanışlı hale getirdi. Yapay zekasının gücünü gösteren firma Flight ile en ucuz uçak bileti fiyatlarını sunacak. Sadece bununla sınırlı kalmayan Google ayrıca fiyat karşılaştırmaları da yapacak. Uçuş planlamalarına yardımcı olan servis aynı zamanda uçuş fiyatında artış bekleniyorsa bu ihtimale karşın kullanıcılara bildirim gönderiyor. Böylece uçuşlar arasında en uygun olan kullanıcıların hizmetine sunulmuş oluyor.

SIKÇA UÇUŞ YAPANLAR ÇOK SEVECEK

Yapay zeka ile uygulamalarının etkinliğini arttıran Google bu uygulama ile sık sık uçuş yapan kitleyi çok memnun edecek. Henüz ülkemizde çok ilgi gören bir uygulama olmasa da yurtdışında Flight beklenen ilgiyi görüyor. En iyi uçuş fiyatlarını sunacak olmasıyla büyük kolaylık sağlayan Flight'ın ilerleyen günlerde ülkemizde de kullanılabilir hale gelmesi bekleniyor. Ucuz bilet bulma sayfalarını tahtından etmeye aday olan Google hizmet olanaklarını mobil için de geliştiriyor. Merak edilen Flight servisi için Google tanıtım videosu da yayınladı.

Yorumlar