Gomez’in transferinde yeni şüphe!

Beşiktaş, Fiorentina’dan Wolfsburg’a transfer olan Mario Gomez transferinin peşini bırakmıyor.

Beşiktaş, Fiorentina’dan Wolfsburg’a transfer olan Mario Gomez transferinin peşini bırakmıyor. Fiorentina ile Beşiktaş arasındaki anlaşmaya göre Gomez siyah beyazlı takımdan ayrılıp başka bir takıma transfer olursa, bonservis ücretinin yarısı Beşiktaş’a verilecekti.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş’tan ayrılma kararı veren Mario Gomez, Alman takımı Wolfsburg’a transfer oldu. Sözleşmenin maddesine göre bonservis ücretinin yarısının Beşiktaş’a verilmesi gerekiyordu ancak Fiorentina, Gomez’in 1.5 milyon Euro’ya satıldığını öne sürdü.

9 MİLYON EURO BONSERVİS ÜCRETİ ALMIŞLAR

Beşiktaş, Fiorentina ile Wolfsburg arasındaki anlaşmanın detaylarını öğrenebilmek için Alman Maliye Bakanlığı’na yaptığı başvurudan sonra titiz bir araştırma ile İtalyanlar’ın 9 milyon euro bonservis ücreti aldığı bilgisine de ulaştı.

RAPORLARI AVUKATLAR DA İNCELEYECEK

Gomez’in 1.5 milyon euroya satıldığının ve Beşiktaş’a da 750 bin euro düşeceğinin söylenmesine rağmen buna ilk günden itibaren inanmayan siyah - beyazlı yönetim, ilk yönetim kurulu toplantısında bu dosyayı yeniden masaya getirecek. Gomez’in transferinden gelecek yüzde 50’lik payı İtalyanlar’a kaptırmak istemeyen yönetim bu dosya için görevlendirdiği avukatların da raporlarını inceledikten sonra yolunu belirleyecek.

4.5 MİLYON EURO’LUK PAYI ALMAK İÇİN BAŞVURU YAPILACAK

Yönetim, Gomez’in transferini aydınlatarak zarara uğramamak ve 9 milyon euro rakamı doğrulanırsa kendisine düşen 4.5 milyon Euro’luk payı almak için gerekli tüm makamlara başvuracak.

Wolfsburg’a transfer olduğundan beri Mario Gomez, sadece 1 maçta oynadı ve 90 dakika süre aldı.

Yorumlar