Aboubakar Gomez'i unutturdu

Vincent Aboubakar, Napoli maçının ardından Antalya karşılaşmasına da damga vurdu. Bu 2 mücadelede; 3 gol ve 1 asistlik performans sergileyen 24 yaşındaki futbolcu, yerine geldiği Mario Gomez’i unutturmayı başardı.

Geçen sezon takımda kiralık olarak forma giyen Mario Gomez’in Wolfsburg’la anlaşması sonrasında takıma kazandırılan Vincent Aboubakar, Siyah-Beyazlılar’ın son 2 maçında ortaya koyduğu performansla tutuk görüntüsünden sıyrıldı. İlk olarak takımının Şampiyonlar Ligi’nde Napoli’yi 3-2’lik skorla devirdiği maçta attığı 2 golle yıldızını parlatan Kamerunlu futbolcu, önceki günkü Antalyaspor karşılaşmasında da rakip fileleri 1 kez havalandırıp bir de asist yaparak şovuna devam etti. 90 dakika boyunca oyundan kopmayan tecrübeli futbolcu, yükselen form grafiğiyle Siyah-Beyazlılar’ı sevindirerek Wolfsburg formasıyla 7 maçta 1 golü bulunan Mario Gomez’i unutturdu.

GENÇLER'E KARŞI TEK FORVET

Beşiktaş formasıyla üst üste 2 maçta ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Aboubakar, Süper Lig’de cuma günü oynanacak Gençlerbirliği mücadelesine de ilk 11’de çıkacak. Teknik direktör Şenol Güneş’in, bu oyuncusunu Ankara deplasmanında tek forvet olarak sahaya süreceği öğrenildi.

Yorumlar