Golünü attı, zehir zemberek konuştu!

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında eski kulübü Benfica’ya son dakikada frikik golü atan Anderson Talisca, karşılaşma sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında eski kulübü Benfica’ya son dakikada frikik golü atan Anderson Talisca, karşılaşma sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçına Benfica deplasmanında çıktı. Maça iyi başlayan Beşiktaş, Benfica’nın hızlı hücumunda topu ağlarında gördü ve skor 1-0 oldu. İkinci yarı daha fazla pozisyona giren Beşiktaş’ta 90+3’te kazanılan frikikte topun başına eski Benfica’lı Anderson Talisca geçti. Talisca düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderirken, Beşiktaş son dakikada 1 puanı kurtardı.

MAÇ SONUNDA ÇOK SERT AÇIKLAMALAR

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Benfica deplasmanında son dakikada attığı frikik golüyle beraberliği kurtarmasını sağlayan Talisca, karşılaşma sonrasında sert açıklamalarda bulundu.

‘BENFICA BANA SAYGISIZLIK YAPTI’

Anderson Talisca, Benfica'da kendisine çok büyük saygısızlık yapıldığını ifade etti. Talisca, ‘Kızım henüz altı günlükken tüm takımın maaşını verip yalnızca benimkini ödememişlerdi. Bu bir intikam değildi, gurur hamlesiydi. Kulüpte bazı kişiler benim para için ayrıldığım söylemiş. Bunların hepsi yalan. Ayrılmak istemedim. Neden gönderildiğimi hâlâ bilmiyorum. Benfica beni küçük gördü. Başkana ve yardımcısına bir mesajım var, doğru düzgün çalışırsanız, işler yolunda gider. Benfica ligde şampiyon olursa yine mutlu olurum’ ifadelerinde bulundu.

ŞENOL GÜNEŞ: TALISCA’NIN GOL ATMASI FUTBOLUN CİLVESİ

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki Benfica karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, son dakikada gelen golle kazanılan 1 puanın ardından karşılaşmayı değerlendirdi. Beşiktaş’ın Benfica’dan 2 sezonluğuna kiraladığı Anderson Talisca’nın son dakikada attığı golle puanın kazanılmasını ‘futbolun cilvesi’ olarak niteleyen Şenol Güneş, ‘Talisca'nın golüyle bir puanı almamız bizim ve onun için sevindirici, Benfica içinse üzücü oldu’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar