Gökhan ve Caner'e övgü: İkisi de mermi gibi kesiyor

Beşiktaş'ın milli golcüsü Cenk Tosun, yeni takım arkadaşları Gökhan Gönül ve Caner Erkin hakkında övgü dolu sözler sarf etti.

Dün akşam Beşiktaş evinde Kardemir Karabükspor’u 3-1 gibi net bir skorla geçerek üçüncü haftalar sonunda puanını 7’ye yükseltti. Maçın gollerini, Cenk Tosun, Ömer Şişmanoğlu ve Karabüksporlu Traore kaydetti. Sezona iyi bir başlangıç yapan golcü futbolcu Cenk Tosun da maç sonu açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'deki gol sayısını 4'e çıkaran Cenk Tosun performansıyla ilgili, ‘Maşallah diyelim böyle devam etsin. Ben de çok mutluyum böyle başladığı için. Aynı zamanda 3 puan önemliydi bugün. Karabükspr'un son 2 maçta yaptıkları ortadaydı. G.Saray maçında çok iyi oynamış, şansız bir yenilgi almışlardı. Keza Rize maçında da öyleydi. Bugün taraftarın desteğiyle baskılı başlamak istedik. Güzel bir ilk yarı oynadık 2-0 da öne geçtik. 2'inci yarıda o heyecan verici futbol oynayamadık. Golü de yedik zaten 45. dakikada. Ondan sonra biraz çabalayıp maçı değişikliklerle daha iyi hale getirdik. Penaltıdan 3-1'i bulduktan sonra zaten iş bitti’ dedi.

"MERMİ GİBİ ORTA KESİYORLAR"

İlk yarıda harika bir röveşata şutu çeken Cenk, pozisyonla ilgili, ‘Gerçekten Gökhan abiyle, Caner abinin gelmesi biz forvetler için inanılmaz bir fırsat. İkisi de mermi gibi orta kesiyorlar. Gökhan abi o pozisyonda çok iyi orta kesti. O pozisyonda tam ayağıma oturmadı, kaval kemiğime geldi. Köşeye gitse yine gol olabilirdi ama Ahmet abiyi de kutluyorum kurtarışı için’  yorumunu yaptı.

"BENFICA MAÇINDA GEREKENİ YAPACAĞIZ"

Benfica maçına kısa süre kaldığını söyleyen Cenk, ‘Gerçekten çok yakın bir tarihte oynaycağız. 3 günde hem yolculuk yapıp Şampiyonlar Ligi'nde maç yapacağız. O yüzden iyi dinlenip gereken rotasyonla orada gerekeni yapacağız’ yorumunu yaptı.

.

Yorumlar