Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Kanal D'de izleyici ile buluşan popüler yarışma Gelinim Mutfakta bu hafta da kaldığı yerden yeni yarışmacılar ile devam ediyor. Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir sorusu merak edildi. Peki Gelinim Mutfakta Tuğçe kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan popüler yarışma Gelinim Mutfakta yeni hafta ve yeni yarışmacıları ile kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta yarışmaya yeni gelin ve kayınvalide ikilisi dahil oldu. Peki yarışmaya yeni katılan Gelinim Mutfakta Tuğçe kimdir? Geçtiğimiz hafta Başak ile Ezgi arasında el öpme tartışması ve birbirlerini göndereceğim iddiaları havalarda uçuştu. Ve bu olayların ardından yeni hafta tüm hızıyla başladı. Yarışamaya yeni katılan Tuğçe kaç yaşında ve nereli soruları da aratılmaya başlandı.

GELİNİM MUTFAKTA TUĞÇE KİMDİR?

Ekranların sevilen yarışmalarından olan Gelinim Mutfakta tüm hızıyla devam ediyor. Bu hafta da yeni gelin ve kayınvalide yarışmaya katıldı. Yarışmaya katılan gelinin ismi Tuğçe oldu. Bunun üzerine Tuğçe kimdir sorusu merak edildi. Peki Gelinim Mutfakta Tuğçe kaç yaşında ve nereli?

Geçtiğimiz hafta Başak ile Ezgi arasında el öpme tartışması ve birbirlerini göndereceğim iddiaları havalarda uçuştu. Başak ilk iki gün kötü gidişini durdurup Cuma günü en yüksek puanı alıp bilezikleri alamasa da Ezgi’yi elemeyi başardı ve geçtiğimiz hafta Ezgi haftanın en düşük puanı alan gelin oldu.

BURCU YARIŞMADAN ÇEKİLDİ

Burcu’nun aldığı üzücü haberle yarışmadan kendi isteği ile yarışmadan çekilince Ezgi gene yarışmada kalmayı başardı. Resmen hacıyatmaz gibi düşse bile kalkıyor. Elense bile geri geliyor. Aslında buna benzer bir olay yaşamıştık. Özlem de yarışmadan çekilmek istediğinde o hafta sanırım Betül en düşük puanı almıştı. Bu hakkı Betül’e vermediler ve bir sonraki hafta başında iki yeni yarışmacı dahil olmuştu.

Bu hafta yani 1 Ekim Pazartesi günü Gelinim Mutfakta Tuğçe, Burcu’nun yerine dahil oldu. Bakalım gelen yeni gelin Tuğçe Ezgi’nin mi kankası olacak yoksa Başak’ın mı izleyip göreceğiz. Tuğçe’in kaynanası Sevgi hanım yarışmanın bu günkü fragmanında da yer almaması yeni gelen kişi hakkında acaba eski bir yarışmacı mı dahil oldu diye hemen akıllara bir soru işareti geldi.  

Yorumlar