Gelinim Mutfakta kaynana Tuğçe Babur kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Tuğçe Babur kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Gelinim Mutfakta Tuğçe Babur kaç yaşında ve nereli sorusunun yanıtı haberimizde.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programına bugün yeni isimler katıldı. Gelinim Mutfakta'ya bu hafta birbirinden farklı isimler geldi. İzleyiciler haftaiçi her gün 12.15'ten itibaren ekrana kilitleyen programda izleyiciler şimdiden yeni yarışmacıları merak ediyor. Merak edilen soruların başında ise Gelinim Mutfakta Tuğçe Babur kimdir yer alıyor. Peki Gelinim Mutfakta Tuğçe Babur kaç yaşında, nereli ve İnstagram hesabı ne? Programın yeni yarışmacıları ile ilgili merak edilenleri sizler için derledik.

GELİNİM MUTFAKTA TUĞÇE BABUR KİMDİR?

Gelinim Mutfakta yeni haftaya hızlı bir giriş yaptı. Yarışmaya katılan yarışmacılar izleyicilerin ilgisini çekmeyi başardı. Gelinim Mutfakta Tuğçe Babur kimdir? İşte cevabı...

Programın yeni yarışmacısı ve kaynanası bugün karşısına çıktı. Kaynana Tuğçe Babur gelir gelmez dikkatleri üzerine çekti.Kayınvalidesi gelininin yemeklerinin kendinden daha iyi olduğunu söylüyor. Tuğçe Babur aslen Tokatlıdır.

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA KONUSU

Fatih Ürek'in sunumu ile haftaiçi her gün 15:45'te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

Yorumlar

Çok Okunan Haberler
ABD'de TikTok yasaklanıyor!