Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu kimdir sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne sorularıyla ilgili detaylar haberimizde.

Kanal D'nin ilgiyle takip edilen programına bugün yeni isimler katıldı. Programı merakla takip eden izleyiciler yeni gelin ve kaynana hakkında araştırma yapmaya başladı. Merak edilen soruların başında Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu kimdir sorusu yer alıyor. Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu kaç yaşında, nereli, İnstagram hesabı ne sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA KAYNANA SEVGÜL KIROĞLU KİMDİR?

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın yeni yarışmacıları izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki Gelinim Mutfakta kaynana Sevgül Kıroğlu kimdir? İşte cevabı...

Sevgül'ün soy ismi Kıroğlu'dur ve gelini ise Cansu Şöhret'tir. Ev hanımı olarak yaşamını sürdüren Sevgül Kıroğlu, 51 yaşındadır. 

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA KONUSU

Fatih Ürek'in sunumu ile haftaiçi her gün 15:45'te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

Yorumlar