Gelinim Mutfakta 6 Temmuz - Kim elendi ve haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta 6 Temmuz Cuma günü yayınlanan haftanın finalinde neler yaşandığını merak ediliyor. Gelinim Mutfakta kim elendi ve haftanın birincisi kim oldu sorularının cevabı Ajanshaber.com'da.

Gelinim Mutfakta adlı yarışma programında bu hafta neler yaşandığı izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Gelinim Mutfakta 6 Temmuz Cuma günü yayınlanan haftanın finalinde ne gibi gelişmeler yaşandığı ilgi çekiyor. Rukiye-Tuğba Ebrek, Nurten-Özlem Argün, Suzan Tekin-Şebnem Karataş ve Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret çiftleri yaptıkları erişteli tavuk üzerinden puan aldı. Haftanın finalinin ardından Gelinim Mutfakta kim elendi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA 6 TEMMUZ

Gelinim Mutfakta 6 Temmuz Cuma günü yayınlanan programda yaşanan gelişmeler şok etkisi yarattı. Gelinler ve kaynanalar arasındaki atışmalar izleyicileri ekran başına kitledi. Her gün 12.45'te Fatih Ürek'in sunumuyla yayınlanan programda neler yaşanacağı merak konusu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA KİM ELENDİ?

Nurten-Özlem Argün, Rukiye-Tuğba Ebrek, Sevgül Kıroğlu-Cansu Şöhret ve Suzan Tekin-Şebnem Karataş çiftlerinin yaptığı yemekler puanlandı. En çok puanı alan kişi haftanın birincisi olurken bir kişi de yarışmaya veda etti. Yarışmaya veda eden isim henüz belli olmadı. Belli olduğunda sizlere duyuracağız.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

Gelinim Mutfakta programında gün sonunda kaynanalardan en yüksek puanı alan isim, Gelinim Mutfakta'da günün birincisi seçildi. Haftanın birincisi isim henüz belli olmadı. Belli olduğunda sizlere duyuracağız.

PERŞEMBE GÜNÜ KİM KAZANMIŞTI?

Kayınvalideler, günün lezzeti olan erişteli tavuk için verdikleri puanlarla günün birincisini belirledi. Gelinim Mutfakta'nın günün kazanan gelini 14 puan ile Özlem oldu. Günün en düşük puanını ise 11 puan ile Tuğba aldı. Son bölümün hemen ardından Gelinim Mutfakta haftanın finali bölümünden görüntüler verildi. Hafta finalinde büyük gün yaşanıyor. Haftanın sonunda beş altın bilezik sahibini bulacak. Nurten Hanım ve gelini Özlem arasındaki puan sonrası tartışma artarak devam ediyor! Cansu, Özlem'e mutfaktaki davranışlarından dolayı imalı bir hediye veriyor! Tuğba kaynanası ile yemek yapamama tartışması yaşıyor. Gergin geçen günden sonra beş altın bileziği kazanan kişi haftayı mutlu bitiriyor!

GELİNİM MUTFAKTA YARIŞMA FORMATI

Gelinler, kendilerine verilen süre içerisinde günün yemeğini yapmaya çalışıyor, bu yarışta onları an be an izleyen kayinvalideler ise puanladığı tabakların kime ait olduğunu bilmeden puan vererek gelinini birinci yapmaya çalışıyor.

Yorumlar