Gelinim Mutfakta Betül'ün kaynanası kimdir? Gül Polat kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Gül Polat kimdir? Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta Gelinim Mutfakta Betül'ün kaynanası kimdir sorusu merak edildi.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve ekranların en seilen yarışmalarından bir tanesi olan Gelinim Mutfakta tüm hızıyla devam ediyor. Haftanın yeni yarışmacısı Gelinim Mutfakta Betül'ün kaynanası kimdir sorusu merak edildi ve aratıldı. Fatih Ürek'in sunuculuğunda ekranlara gelen yarışma programı hafta içi her gün ekranlara geliyor. Bu haftanın yeni yarışmacısı Gül Polat kimdir merak edildi. Gelin kaynanaların tatlı çekişmeleri ile izleyicileri ekrana kilitleyen yarışma hem güldürüyor hem yemek tarifleri ile bilgilendiriyor. Peki yeni yarışmacı Gül Polat kaç yaşında ve nereli?

GELİNİM MUTFAKTA GÜL POLAT KİMDİR?

Fatih Ürek'in sunuculuğunda Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma her geçen gün daha da heyecanlı hale geliyor. Her cuma günü bir yarışmacı ve kaynanası eleniyor yeni yarışmacı geliyor. Bu haftanın yeni yarışmacıları ise Betül Polat ve kaynanası Gül hanım oldu. Peki Betül'ün kaynanası Gül Polat kimdir?

 22 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Betül oldu. Aslen Iğdırlı olan Betül kendisini tanıtırken, "10 yıllık evliyim, bir kız bir oğlan evladım var ve hamileyim." ifadesini kullandı.

Betül’ün kaynanası Gül hanım ise Sivaslı olduğunu ve belirtti.

EMEL YARIŞMAYA VEDA EDEN İSİM OLMUŞTU

Gelinim Mutfakta 31. Haftanın Sonuçları:  Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre 60 puanla Özüm haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 50 puan toplayan Emel ise yarışmaya veda eden isim olmuştu. 

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU FATİH ÜREK KİMDİR?

Fatih Ürek, 3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum‘da doğmuştur.

Sevgi, Selvi, Nurgül adında 3 ablası olan Fatih Ürek bir yaşındayken, Erzurum‘da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan, aslen Malatya‘lı olan babası Şerafettin Ürek’in Bursa‘ya taşınması ile orada büyüdü. Annesi Seher Hanımdır. İlkokulu Bursa’da okudu. Babası çalışmak için İstanbul‘a gitti. Babası altı ayda bir eve geliyordu bu yüzden onu annesi büyüttü. Orta birde beklemeye kalır: ‘‘O sene Bursa Devlet Tiyatrosu’nun figüran kadrosuna girdi. 20 yaşına kadar tiyatroda çalıştı.

Ablasıyla bir gün; Taylan Gazinosu’nda şarkı söyle diye ısrar ettiler, beğenilince ardından İş teklif ettiler. Böylece sahneye adım atmış oldu. Bu arada züccaciyecide çalışmaya devam ederek bir hoca tutup şarkı çalışmaya başladı.

Gençliğinde ses sanatçısı olmaya karar verdikten sonra Bursa’da Taylan Gazinosunda çalışmaya başladı, daha sonra da 1989 yılında İstanbul’a taşındı. Önce Şişli’de oturdu, sonra para kazanmaya başladıkça semt değiştirdi, önce Etiler’e, oradan Tarabya ve Sarıyer’e taşındı.

1993 yılında çıkardığı Yaktı Yaktı albümüyle, Times Dergisinin düzenlediği ankette “Best Album Cover Of All Time” ödülünü kazandı.

Fatih Ürek, köfte dudaklarıyla çizgi film kahramanı Fred Çakmaştaş’a benzetilmektedir. Parıltılı pantolon, Transparan gömlek, Yılan dansı ve “Hadi Hadi” şarkısıyla gülen suratı hafızalara kazınmıştır.

Yorumlar