Gelinim Mutfakta Betül Polat kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Betül Polat kimdir? Ekranların sevilen yarışmalarından olan Gelinim Mutfakta yeni yarışmacısı Betül Polat kaç yaşında ve nereli?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma programı Gelinim Mutfakta'da yeni bir hafta daha başladı. Yeni haftanın yeni yarışmacısı Gelinim Mutfakta Betül Polat kimdir sorusu merak edildi ve aratılmaya başlandı. Fatih Ürek'in sunuculuğunda ekranlara gelen yarışma programı tüm heyecanıyla devam ediyor ve yeni yarışmacılarıyla her hafta ilgiyle izleniyor. Peki Gelinim Mutfakta Betül Polat kaç yaşında ve nereli? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA BETÜL POLAT KİMDİR?

Gündüz kuşağının en sevilen ve en çok izlenen yarışma programlarından bir tanesi olan Gelinim Mutfakta yeni haftada tüm hızıyla devam ediyor. Yeni haftanın yeni yarışmacısı Gelinim Mutfakta Betül Polat kimdir merak konusu oldu. Kaynanası ile birlikte iddialı bir giril yapan Betül Polat ilk günden ilgi çekti. Peki Betül Polat kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta yarışmasının artık olmazsa olmazları haline gelen ve seyirci tarafında epeyce destekçisi olan Ezgi ve Başak geçtiğimiz hafta bir sulh anlaşması imzalamıştı. Emel ve Özüm’e karşı bir olan ve onlara yeni gelinler gözüyle bakan Başak ve Ezgi geçtiğimiz hafta en azından birini gönderdik diye düşünüp bu haftada sulha devam etmekte. Hatta Başak masa masa gezip değerlendirme yaparken kimin kankası ya diyerek Ezgi’ye övgüde bulundu. geçen hafta birinci olup bilezikleri alan Özüm ile bu ikili arasında %100 gergin dakikalar kapıda. Bu tartışmaya ek olarak yeni gelen Betül yaş olarak Özüm’den daha büyük. Bu konuda üstüne gidemeseler de Başak yine masa teştifleri ile gelinleri çıldırtacak. 

GEÇEN HAFTA EMEL YARIŞMAYA VEDA ETMİŞTİ

Geçen hafta yarışmaya veda eden Denizlili Emel’in yerine yarışmaya dahil olan Gelinim Mutfakta Betül ise gerginlik yaşadığında stüdyoyu terk edince herkes özellikle de kaynanası Gül Hanım ne olduğunu anlamaya çalışır. masasının Başak tarafından incelenmesine tepki göstermesinin ardından masasına vurulmasına da kızdı. Belli Başak yeni gelen yarışmacının da nabzını yokluyor. Eğer tepki gösterirse daha da fazla üstüne gidecek. 

Gelinim Mutfakta 156. bölümde dahil olan yeni yarışmacı ve kaynanası Gül Hanım yarışmaya oldukça iddalı geldi.

Yorumlar