Gelinim Mutfakta Ayten kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Gelinim Mutfakta Ayten kimdir? Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan yarışma Gelinim Mutfakta'da haftanın yeni yarışmacıları olan Özüm'ün kaynanası Ayten kimdir?

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ve gündüz kuşağının sevilen programı olan Gelinim Mutfakta tüm hızıyla devam ediyor. Yeni haftanın yarışmacılarından olan Özüm'ün kaynanası Gelinim Mutfakta Ayten kimdir sorusu merak edildi. Haftaya iddialı bir giriş yapan ikili programa oldukça hazırlıklı geldiler. Peki Gelinim Mutfakta Ayten kaç yaşında ve nereli? Detayları ve tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA AYTEN KİMDİR?

Fatih Ürek'in sunuculuğunda gerçekleşen programda yeni bir hafta başladı. Bu hafta da yeni yarışmacılar programa katıldı. Programa katılan Özüm'ün kaynanası olan Gelinim Mutfakta Ayten kimdir sorusu merak edildi. Fatih Ürek'in sunuculuğuna devam eden yarışma programı gündüz kuşağının en sevilen programlarından bir tanesi. Peki programa yeni katılan yarışmacılardan olan Gelinim Mutfakta Ayten kaç yaşında ve nereli?

15 Ekim Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya yeni gelen yarışmacı Özüm Sakarya oldu. Özüm kendisini tanıtırken İzmir doğumlu olduğunu ve 10 günlük evli olduğunu söyledi.

 
Özüm'ün kaynanası Ayten hanım ise Siirt kökenli olduğunu ve İzmir'de ikamet ettiğini dile getirdi.

Gelinim Mutfakta 30. Hafta Sonuçları: Haftanın final gününde açıklanan sonuçlara göre açıklanan sonuçlara göre 57 puanla Ezgi haftanın kazananı olup 5 altın bileziği koluna takarken 53 puan toplayan Yasemin ise yarışmaya veda eden isim oldu.

GELİNİM MUTFAKTA SUNUCUSU FATİH ÜREK KİMDİR?

3 Nisan 1966 tarihinde Erzurum'da bir işçi ailesinin 4 çocuğundan biri olarak dünyaya geldi. Ailenin tek erkek çocuğu olan Fatih Ürek'in 3 kız kardeşi ve ablası vardır. Bir sucuk fabrikasından çalışan babası Şerafettin Ürek'in Bursa'ya taşınma kararı almasının ardından henüz 1 yaşında iken Bursa'ya giden Fatih Ürek'in çocukluk yılları Bursa'da geçti.

Genç yaşta ses sanatçısı olmaya karar veren Fatih Ürek bir süre Bursa'daki mekanlarda sahne aldıktan sonra sonra İstanbul'a taşınma kararı aldı. 1989 yılında İstanbul’a taşınan Fatih Ürek, 1993'da ilk albümü olan "Yaktı Yaktı"yı çıkardı. Bu albümde Bülent Ersoy'un "Sefam Olsun" albümünde seslendirdiği aynı isimli şarkıya yeniden yorumlamış ve büyük ses getirmiştir. İkinci albümünü 1995 yılında "Sen İki Gözümsün" adıyla çıkaran Fatih Ürek, bu albümünde pop şarkılarının yanı sırasında klasik şarkılara da yer vermiştir.

Yorumlar