Gelinim Mutfakta 146. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Ekim fragmanı ile neler olacak?

Kanal D ekranlarına gelen sevilen yarışma Gelinim Mutfakta 146. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından merak edilip aratılıyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen yarışma ilgiyle takip ediliyor. Peki 8 Ekim fragmanı ile neler olacak? Detaylar Ajanshaber.com'da.

Kanal D ekranlarında yayınlanarak izleyici ile buluşan Gelinim Mutfakta hafta içi her gün ekranlara geliyor. Gelinim Mutfakta 146. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından aratılmaya başlandı. Gelin ve kaynanaların kıyasıya rekabeti her hafta daha da kızışıyor. Peki 8 Ekim fragmanı ile neler olacak? Tüm merak edilenleri haberimizin devamında bulabilirsiniz.

GELİNİM MUTFAKTA 146. BÖLÜM FRAGMANI

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından olan Gelinim Mutfakta her bölümüyle farklılık oluşturmaya devam ediyor. Gündüz kuşağının en çok izlenen yapımlarından olan Gelinim Mutfakta 146. bölüm fragmanı izleyiciler tarafından aratılmaya başlandı. Yeni haftada yarışmaya hangi yarışmacılar katılacak merak konusu oldu. 8 Ekim fragmanı ile neler olacak?

GELİNİM MUTFAKTA NEDİR?

Gelinim Mutfakta yarışması Kanal D'nin uzun soluklu bir yarışma programıdır. Bu yarışmada hem yemek hem gelin hem kaynana hem de bol ödül var. Yarışmanın sunuculuğunu ise Türkiye'nin önde gelen ses sanatçısı Fatih Ürek üstlendi.

GELİNİM MUTFAKTA KONUSU NEDİR?

Fatih Ürek’in sunumu ile hafta içi her gün 12:45 de izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek’in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

FATİH ÜREK KİMDİR?

Sevgi, Selvi, Nurgül adında 3 ablası olan Fatih Ürek bir yaşındayken, Erzurum‘da bir sucuk fabrikasında kasaplık yapan, aslen Malatya‘lı olan babası Şerafettin Ürek’in Bursa‘ya taşınması ile orada büyüdü. Annesi Seher Hanımdır. İlkokulu Bursa’da okudu. Babası çalışmak için İstanbul‘a gitti. Babası altı ayda bir eve geliyordu bu yüzden onu annesi büyüttü. Orta birde beklemeye kalır: ‘‘O sene Bursa Devlet Tiyatrosu’nun figüran kadrosuna girdi. 20 yaşına kadar tiyatroda çalıştı. Sonra haksızlık yapıldığını düşündüğü için işten çıktı. Bu dönemde; züccaciyecide, mobilyacıda çalıştı, kuş sattı.

 Ablasıyla bir gün; Taylan Gazinosu’na yemea şarkı söyle diye ısrar ettiler, beğenilince ardından İş teklif ettiler. Böylece sahneye adım atmış oldu. Bu arada züccaciyecide çalışmaya devam ederek bir hoca tutup şarkı çalışmaya başladı.

Gençliğinde ses sanatçısı olmaya karar verdikten sonra Bursa’da Taylan Gazinosunda çalışmaya başladı, daha sonra da 1989 yılında İstanbul’a taşındı. Önce Şişli’de oturdu, sonra para kazanmaya başladıkça semt değiştirdi, önce Etiler’e, oradan Tarabya ve Sarıyer’e taşındı.

1993 yılında çıkardığı Yaktı Yaktı albümüyle, Times Dergisinin düzenlediği ankette “Best Album Cover Of All Time” ödülünü kazandı.

Fatih Ürek, köfte dudaklarıyla çizgi film kahramanı Fred Çakmaştaş’a benzetilmektedir. Parıltılı pantolon, Transparan gömlek, Yılan dansı ve “Hadi Hadi” şarkısıyla gülen suratı hafızalara kazınmıştır.

Yorumlar