Gelinim Mutfakta 136. bölüm fragmanı yayınlandı mı? (24 Eylül)

Gelinim Mutfakta 136. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu programın izleyicileri tarafından merak ediliyor. Gelinim Mutfakta 24 Eylül fragmanı ile neler yaşanacağı merak ediliyor.

Gelinim Mutfakta programının finalinde gergin anlar yaşandı. Ekranların sevilerek takip edilen programı Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü izleyicileri ekran başına kitledi. Geçen hafta kaynana Bilge ve gelin Gonca kendi isteğiyle yarışmadan elenmişti. İzleyiciler bu bölümün ardından büyük bir şok yaşasalar da yarışmanın yeni bölümünde neler olacağını merak etmeye başladı. Gelinim Mutfakta 136. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusu izleyiciler tarafından yanıt bekliyor. Gelinim Mutfakta 24 Eylül fragmanı ile ilgili işte merak edilen detaylar...

Gelinim Mutfakta 136. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fatih Gelinim Mutfakta Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programları arasında yer alıyor. Program yine dikkat çeken bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Haftaiçi her gün saat 12.15'te yayınlanan program ortam gergindi. Programın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında sizlere duyuracağız.

Gelinim Mutfakta son bölümde neler oldu?

Hafta finalinde kaynanaların tartışmaları izleyicileri dikkat çekti. Başak ve Hanife Hanım arasında konuşulan konu herkesi çok şaşırtıyor. Hanife Hanımın "cimriliği" günün konusu oluyor. Kaynanalar ve gelini Başak ona bu yüzden yükleniyorlar. Hanife Hanımın anlattığı bir durum ise, herkesi gözyaşlarına boğuyor.

Yeni bölümde neler olacağı merak ediliyor

Ekranların sevilen yarışması Gelinim Mutfakta haftaiçi her gün seyircilerle buluşuyor. Kanal D'de yayınlanan program izleyiciler tarafından hayranlıkla izleniyor. Her bölümü ekranlara damga vuran Gelinim Mutfakta yeni bölümünde neler olacağı araştırılıyor.

Gelinim Mutfakta yarışma konusu

Fatih Ürek'in sunumu ile haftaiçi her gün 12.15'te izleyicisi karşısında oluyor. Gelinim Mutfakta programında ilk hafta 4 yarışmacı gelin kaynana oluyor. Her hafta bir gelin kaynana ikilisi birinci olarak ödüle ulaşırken bir gelin kaynana da Gelinim Mutfakta yarışmasına veda ediyor. Fatih Ürek'in sunumuyla gelinler yarışıyor, kaynanalar puan veriyor! Her gün günün birincisi belirleniyor. Günün birincisine herhangi bir ödül verilmezken haftanın birincisi çifte 5 adet altın bilezik ödülü veriliyor.

Yorumlar