Geleceğin Starı hangi kanalda? Jüri kadrosu ve karakterleri

Geleceğin Starı hangi kanalda başlayacak sorusu birçok kişi tarafından yanıt bekliyor. Geleceğin Starı jüri kadrosu ve karakterleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm her şey Ajanshaber.com'da.

Kanalların yaz sezonuyla ilgili çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Yarışma programları da yaz dönemine damgasını vuracak. Geleceğin Starı da bu döneme damga vuracak yapımlara arasında yer alıyor. İzleyiciler şimdiden Geleceğin Starı hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor. Geleceğin Starı programı Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Star TV yaz döneminde izleyicileri ekran başına kitleyecek. Geleceğin Starı juri kadrosu ile de dikkat çekmeyi başardı. Haziran ayında izleyici karşısına çıkacak olan “Geleceğin Starı” televizyon dünyasına yepyeni yüzler kazandırmayı hedefliyor.

GELECEĞİN STARI HANGİ KANALDA?

Geleceğin Starı hangi kanalda yayınlanacak sorusu yanıt buldu. Program Haziran ayında Star TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

GELECEĞİN STARI JURİ ÜYELERİ KİMLER?

Geleceğin Starı juri üyeleri belli oldu.  Star TV'den yayınlanancak programı jürisinde Hamdi Alkan, Fırat Parlak, Nurgül Yeşilçay gibi isimler var. Geleceğin Starı'nda Hamdi Alkan, Fırat Parlak ve Nurgül Yeşilçay gibi isimlerden oluşacak jüri, her hafta belirlenen konseptte kendi oyunculuklarını sergileyecek 16 yarışmacıyı değerlendirecekler.

GELECEĞİN STARI PROGRAMINDA NELER OLACAK?

Her hafta bir konuk jürinin de yer alacağı Geleceğin Starı, ilk bölümünde de sürpriz isimleri ağırlacak. Yarışmacılar, tüm hafta yine sektörün en iyi oyuncularından oluşturulan koçlarla performanslarına çalışacaklar ve jüri karşısına geçerek, skeçlerini oynacak.

13 hafta sonunda ekranın yeni iki yüzü seçilecek. Sektöre yeni yüzler ve yetenek kazandırmak isteyen ve bu amaçla yola çıkılan programda büyük ödül Star’da yayınlanacak dizide rol almak olacak.

İLK ELEME TARİHİ 

Genç yeteneklerin oyunculuklarını sergileyeceklerini Geleceğin Starı’nın ilk elemesi, 10 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleşecek. İstanbul'da ise 19-20 Mayıs'ta olacak.

GELECEĞİN STARI YARIŞMACI SEÇMELERİ NEREDE OLACAK?

Geleceğin Starları programı için 10 mayıs’ta İzmir Hülton Garden Inn Bayraklı otelde 11 mayıs ankara Cınnah Otel 15 mayıs Eskişehir Es Albatros Otel de yapılacak Rekor başvurunun yapıldığı yarışmanın elemeleri Adana, İstanbul ve Berlin’le devam edecek.

GELECEĞİN STARI JURİ ÜYELERİ KİMDİR?

Haziran ayında izleyiciyle buluşacak programın sunucusu ise Müjde Uzman oldu.

Nurgül Yeşilçay

ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay 1976 da İzmir’de dünyaya gelmiştir ve 42 yaşındadır. Daha üniversite de iken İkinci Bahar dizisindeki Gülsüm karakterine hayat vererek büyük ün yakalamıştır. Son olarak Paramparça dizisinde yer almıştır. İlk defa Nurgül Yeşilçay Jüri olarak bir yarışmada yer alacaktır.

Hamdi Alkan

ünlü yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan 1967 yılında Hatay’da doğmuştur. Yıldız Teknik Üniveritesi Elektrik Mühendisliği mezunudur. Son olarak O hayat Benim Hayat Bazen Tatlıdır, Bir Mucize Olsun dizilerini yönetmiştir.

Fırat Parlak

2007 yılında Komedi Dükkanı programın yönetmenidir. Tolgshow programında Tolga Çevik’i yönlendiren ve yönetmen olan kişidir. 2014 yılında Hadi İnşallah isimli sinema filminin yapımcılığını üstlenmiştir.

GELECEĞİN STARI İLK TANITIM

Yorumlar