Gazişehir Gaziantep toplamda 4 golle finalde!

Boluspor'u toplamda 4-1'lik skorla eleyen Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü, play-off finalinde Erzurumspor'un rakibi oldu.

TFF 1. Lig play-off yarı final maçında Boluspor'u 3-1'lik skorla deviren Gazişehir Gaziantep FK, toplamda 4-1'lik skorla adını finale yazdırarak, Ümraniyespor'u 4-3 ve 2-1'lik skorlarla geçen Erzurumspor'un finaldeki rakibi oldu.



TARAFTARLARDAN FİLİSTİN'E DESTEK


Bolu Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma İsrail'in Gazze sınırında katlettiği Filistinliler için düzenlenen saygı duruşu ile başladı. Boluspor ve Gazişehir Gaziantep FK taraftarları saygı duruşu esnasında "KAHROLSUN İSRAİL" sloganları atıp, Filistin bayrağı açtılar.

GAZİŞEHİR GAZİANTEP ÜÇ GOLLE ADINI FİNALE YAZDIRDI

14. dakikada Jefferson Junior ile 1-0 öne geçen Gaziantep temsilcisi, 44. dakikada Del Valle ile bulduğu gol ile devre arasına 2-0 önde girdi.
56. dakikada Guido Kocer ile farkı bire indirerek skoru 2-1'e getiren Boluspor, 90+4. dakika da Özgürcan Özcan'ın penaltıdan bulduğu gole engel olamayarak sahadan 3-1'lik skorla yenil ayrıldı ve adını finale yazdıran takım Gazişehir Gaziantep FK oldu.

Yorumlar